Snus

Göteborgs Rapé white large är en snus från swedish match och är en väldigt populär snus. Som man hör på namnet är de vit portion och en normalstor snus. I klass med de flesta andra vita portionerna. den är torr på ytan med fuktigt innehåll och den rinner minimalt. Göteborgs Rapé är en storsäljare och många snusare där ute uppskattar den.

Vi tycker att den har en smak av citrusfrukter och lite lavendel. och även lite trä. Denna snus är speciellt populär bland de som börjar snusa. Just för att den inte har en tydlig tobakssmak utan de är mest citrussmak på den. Även vi två började snusa denna snus och tyckte den var riktigt god. Och än idag har vi inget emot att köpa oss en dosa Rapé. dock ifall man har snusat Rapé länge kan man tröttna på smaken efter ett tag eftersom den har en speciell smak.Den kostar runt 40-45 kronor per dosa beroende på vart man handlar. De är den verkligen värd! Den räcker ungefär 20-25 minuter under läppen.

Recensioner

Dosans utseende: En ganska snygg dosa med en fin blå färg, vi skulle ge den 7/10

Snusets utseende: De är väldigt fina och ligger väldigt snyggt i dosan. snusarna är formade i en spiral. Klar 9/10.

varaktighet: 20-25 minuter vilket är väldigt bra. Därför får den 8/10.

Smak: Den har en bra smak men man kan ju som sagt tröttna på den efter ett tag. Därför får den 6,5 i smak. Men de första månaderna man snusade den hade de varigt en 9/10. Men som vi känner nu så får den bara 6,5/10 i betyg.

Slutresultat: En dosa med bra utseende, snuset ser bra ut men upplägget i dosan gör de ännu bättre. Har en bra varaktighet under läppen. Smaken är bra men den är helt fantastisk när man börjar snusa den. Såi slutbetyg ger vi denna snus en 8/10.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snus

Ettan original portion

Ettan original portion från Swedish match är verkligen en av våra favoritsnusar. Den har en tydlig tobakssmak med ett litet inslag av mörk choklad. har även en litet inslag av rök. Portionerna är fyllda med smak och smaken sitter i ungefär 20-30 minuter. Ettan portion är en av de äldsta och bästa portionssnuset ute på marknaden och vi anser att detta snus är ett av Sveriges mest använda portionssnus.

Recensioner

Dosans utseende: En klassisk ettan dosa. Vi skulle ge den 8/10 utseendemässigt.

Snusets utseende: Vanliga bruna portioner, ser helt ok ut, de får 6/10.

varaktighet: som vi skrev i början så sitter smaken i i cirka 20-30 min, så vi ger dem 9/10.

 Snusets smak: en av de bästa, för oss är de en självklar 9,5/10

slutresultatet på ettan original portion skulle vi säga ligger på en stabil 9/10, just för den goda smaken och den klassiska dosan. Riktigt god snus som vi skulle rekommendera till snusare som gillar original portion med en tydlig tobakssmak. De som nyss börjat snusat och vill testa ettan, så rekommenderar vi ettan original white portion.

Likes

Comments