Hej! Här kommer mina tipsigaste tips! Idag tänkte jag tipsa om guldkorn från... IKEA! Japp var där idag på fältarbete. Only for you my friends, only for you. Här kommer tips:GRADVIS, vaser set om 2, 69 kr

Alltså hur söta? Perfekta att sätta snittblommor eller sticklingar i!

RÅSKOG, rullvagn, 399 kr

Ni vet när man liksom har råkat får lite för många växter på för lite plats och inte kan köpa fler? Lösningen är växtvagn! Fyll din vagn med valfri mängd växter och rulla till valfri ljus plats.

JAKOBSBYN, lampskärm, 199 kr

Alltså det är bara en tidsfråga innan alla upptäcker vilket sjukt kap den här lampskärmen i glas är. SKYNDA FYNDA.

INTAGANDE, karaff, 79 kr

Alltså så fin <3 Vill vara en sån person som alltid häller upp kallt vatten ur en karaff.

BARSÖ, spaljé (eller anslagstavla??), 99 kr

Hade tänkt köpa den här och hänga upp på väggen inomhus som anslagstavla? Är jag tokig eller kan man det?

Alltså är man på IKEA så MÅÅÅÅSTE man kolla in växtavdelningen. Noggrant och länge. Det finns många fynd att göra här. Förra gången hittade jag en meterhög Kalathea för 129 kr(!!!!). Fick ej hem den på bussen tyvärr.


SLUT PÅ TIPS

Likes

Comments

vi är på magasinet igen.
dricker vin och ältar: känner inte livet i oss men försöker känna något.
<3 hörs <3

Likes

Comments

Jag har inte skrivit här på några dagar. Jag har haft mycket att skriva men självförtroendet har svikit och jag har inte klarat av det. Det händer mig ganska ofta, jag tycker inte att jag har något att bidra med och drar mig undan. Varje gång jag försöker skapa något så inser jag att jag inte vet hur man gör. Jag har inte verktygen att kanalisera det som är jag.

Jag märker att jag tar genvägar när jag skriver. Hur mycket jag än känner något så får det inte plats i mina meningar, eller så orkar jag inte skriva ut dem. Det finns inte minne i min telefon eller tillräckligt med bläck och papper för att få ut allt jag velat säga. En känsla eller tanke som tagit upp timmar eller dagar ser så liten ut i en enda mening. En droppe i havet. I mig är den havet.

Jag skrev i min dagbok att jag skulle försöka, så jag lovar mig själv att jag ska försöka.

Vi hörs snart <3

/Hannah

Likes

Comments

Idag är det måndag och vi har båda jobbat hela helgen.

Idag börjar jag universitet igen men känner mest ZzzZZZzzz pga för lite sömn i helgen. Har fixat noll kurslitteratur, men försöker bli mer *fånga dagen* så det löser sig kanske. 

Det doftar höst utanför min dörr- människor med rutiner syns överallt, som om de legat i ide hela sommaren. Igår när jag jobbade i baren kom det enbart kostymklädda män som allra drog skämtet: för att kick-starta hösten med, när de beställde dyrt vin. 

Nu ska jag andas i en fyrkant och sedan försöka styra upp mitt liv en aningens. 

KRAM / Moa

Likes

Comments

Jag bor på 23 kvadrat men hade helst bott i en djungel. OBS en djungel utan djur pga rädd för djur men växter och blommor och träd överallt.

Jag försöker ändock inreda med växter, nedan ska ni få se några av mina käraste ägodelar!

Visst är dem gulliga? Palettbladen och avokadon fick jag av en tjej som skänkte bort pga flytt.

Mitt elefantöra mår INTE BRA som ni ser, det slokar och har sig. Jag har dessvärre inga gröna fingrar.... Men jag jobbar på det!

Kram och ha en fin fredag! (Jag och Hannah jobbar sent på varsitt håll så känner cirka noll fredagskänsla)

Likes

Comments

Ligger i sängen och lyssnar på Rihanna.

Idag har jag gjort följande: vikt tvätt, varit ambivalent kring min framtid, stirrat upp i mitt tak, shoppat en tröja från herravdelningen, ätit sushi (lajvar att jag är en rik person som har råd med hämtmat osv) och varit hos en sjukgymnast. På måndag börjar jag troligtvis universitet igen: jag har en ny kalender men varken kurslitteratur eller schema. Det må vara trivsamt att vara student men allra helst vill jag vila i min säng.

Igår drack jag och Hannah te på vårt stammisställe och kom fram till att vi inte vet vad vi hade gjort utan varandra. Dessutom insåg vi att vi troligtvis måste våga lite mer (lol pga insikt från 90-talet) men sånt vet man aldrig hur det går. I mitt fall går det INTE bra- jag blev knuffad av en full man på jobbet men bad själv om ursäkt :-) Patriarkatet finns överallt.


När livet är tungt kan man tänka på detta som Karin Boije författat!

Mycket vänliga hälsningar/ Moa

Likes

Comments

Lite golliga bilder jag favorit-markerat på pinnreset. See u in cyber-space!

/Moa

Likes

Comments

Mitt liv har förbättrats avsevärt sen Hannah kom in i det, och en av de saker hon lärt mig är vikten av en bra hudvårdsrutin! Nedan följer alltså vad jag använder varje dag (eller åtminstone har ambitionen att använda).

Börjar alltid med en bra rengöring. Denna kommer från apoteket och är mycket dryg och har ett bra pris. Jag brukar tvätta med varmt vatten och försöka att använda en ren handduk enbart för ansiktet när jag torkar bort det.

Det här från Maria Åkerberg använder jag innan krämerna för att förbereda huden på vad som komma skall. Väldigt uppfräschade och luktar dessutom gott. Har haft min vääääldigt länge och den tenderar aldrig ta slut. Win!

Såhär är det: syra är A L L T inom hudvård. Man måste exfoliera huden genom att öppna upp porerna så som denna från Paulas Choice gör. Låt verka i några minuter efter du tagit på den med en bomullspad. Den gör att huden bättre kan ta upp följande krämer och öppnar huden.

Det här är min i särklass dyraste produkt (kommer aldrig skriva vad den kostar......) men den är väldigt bra. Den är fylld av vitamin A och retionol: retionol är som en dunderkur för huden. Eftersom retionol är såpass starkt använder jag enbart denna kräm varannan dag för att vänja huden.

Kakan Hermansson har lärt mig att ett serum är det viktigaste som finns. Mitt är troligtvis inte särskilt bra, men det gör sin grej och är billigt. Det är serumet som ska få de andra produkterna man redan tagit på att verka ännu mer, därför är det viktigt att inte glömma sitt serum.

​Avslutningsvis smörjer jag in mig med en lugnande, neutral kräm för låta huden jobba ifred. Den här är krämig och lämnar huden fräscht glansig- som om man smörjt in sig med riktigt dyra grejer. 


PS: Tvål och vatten funkar enbart också såklart, men det adderar en härlig känsla av lyx i vardagen och man ser märkbar skillnad på huden vilket jag tycker mycket om. 

/Moa

Likes

Comments