Hej alla glada och sura ! 

Har tagit lite bilder på mig själv och sen har jag hittat nattens skönaste lååååååååååt . Det är så skönt att lyssna på musik och bara låta tankarna flöda fritt och så ser man olika bilder i huvudet. Skönt att bara slappna av till musiken. Får se vad den här dagen har att erbjuda sen när man vaknar :D ciao natti natti ! oopps ska lägga upp den här låten som jag lyssnade på nyss  <3 
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla glada och sura ! 

Idag har det varit en ganska tröttsam dag. Har varit hemma idag med min älskade dotter och tagit det lugnt. Sedan gick jag ut för att träffa min vän , skönt med lite frisk luft  och prata :).

Jag hoppas att alla mina vänner och nära o kära har haft en bra dag idag. Nu ska jag slänga upp några låtar här som kanske piggar upp en lite grann. Priyanka Chopra en indisk skådespelare som har gjort en låt tillsammans med Pitbull  och en låt som jag fick höra på jobbet som min vän spelade upp. En låt från Charly Brown , den är ändå lite gammal men fan så skön den är :) . Lyssna och njut  ciao ! Likes

Comments

Hej alla glada och sura ! 

Oh my lord vad jag är helt slut, har jobbat sönder så att mina fötter börja blöda. Så är det när man jobbar och sliter för pengar. Så har man städat och grejer hemma , då blir man extra slut. Känner mig som en riktig housewife , ingen sån här housewife som slukar pengar från sina män  och inte gör ett shit, nonono. Thats life !!. Så nu ska jag försöka ta det lugnt och lyssna på lite musik. Vill bara påpeka att det finns så underbara vänner på jobbet som kämpar på och sliter som jag gör. Och jag är glad över att de finns på jobbet ;). <3 ciao bello !


 

Likes

Comments

Hej alla glada och sura !

Idag fick jag lov att jobba och hjälpa till  , för det var personal kris . Fick träffa mina fina arbetskamrater med <3  Så min syster ställde upp att vara barnvakt ,  Det var kul för lillan att träffa moster ju , Jätte tacksam är jag , tack så mycket  <3 <3  , Nu är jag verkligen trött och ska sova . Önskar er alla en trevlig natt och morgon . Slänger upp en kvälls låt här med  ;) Buona notte ! ciao <3 indecision


Likes

Comments

Hej alla glada och sura !

Ja vilken jävla dag idag . Mycket i luften och många tankar. Fick sluta tidigare från jobbet idag och tjafsade med min granne. Åh herre Gud vad jag blir så deprimerad när saker och ting går minus för en. Men som tur har jag fina människor som får mig att le igen som vanligt. 

Skönt med helg dessutom , då kan man ju ta det lugnt och njuta av helgen riktigt ordentligt :)

Jag varit hos min vän och hälsat på , hon bakade jätte goda kakor som jag fick ta med mig hem. Nice cookie  , de var jätte goda :D . Så dagen var lite jobbigt idag  men det gick väl bra ändå till slut mot kvällen . Önskar er alla en riktig trevlig helg . Slänger upp en låt här med .  Ciao ! 
Likes

Comments

Hej alla glada och sura !

Vill rekommendera en  bra film som jag har tittat på idag som heter Catch me if you can. Lite gammal film då men funkar ändå för en sån chill dag. Verklighetsbaserad och så klart bästa sexiga Leonardo Di Caprio ( always hot :P ) .  En skicklig cash bedragare från land till land och  från jobb till jobb. Jag ger filmen 8/10 .  

Likes

Comments

Hej alla glada och sura ! 

Ja hela den här dagen som har varit har jag varit hemma och inte gjort så mycket för att min älskade dotter mådde inte bra. Förkyld och hosta.  Så jag stannade hemma från jobbet och gosade med min dotter . Sen så gick jag och min vän en lång promenad mot kvällen , då lillan var med sin pappa.   Det var uppfriskande och uppiggande att röra på sig och träffa min bästa vän . Uppskattar verkligen de fina vänner som jag har , från långt håll och nära håll . Skönt med lite motion innan sova. 

Nu är det bara att se fram emot för imorgon och kämpa på  . Känner mig som en super mama , förtjänar ett stort S på en T-shirt ( Som Superman :P ) . Det borde alla mammor få tycker jag  som kämpar och gör sitt bästa för barnen  <3 buona notte allesammans ! 

Likes

Comments

Hej alla glada och sura ! 

Nu har jag inte varit här på ett bra tag , mycket har hänt och mycket har förändrats. Jag jobbar nu som sagt och är väldigt glad över att jag har ett jobb ;) Jag har varit upptagen med att nästan allt just nu. 

Jag hoppas att ni har en bra och fin sommar , här där jag bor regnar det bara ner jämt . 

det finns absolut arbetskamrater på jobbet som är snälla och trevliga mot mig. Mina vänner

 jobbar med mig så det känns extra bra :) . Men vissa dagar är lite hmm hmm för det är klart att det tar energi att jobba och sen ha en massa saker som du ska fixa utanför jobbet. Man ska försöka fixa allt och så mycket möjligt man kan.  Mitt tips är att försöka ta det lugnt och inte försöka stressa upp sig för allt. HAHAh ska jag säga typ. Nu önskar jag er en trevlig natt och att ni är starka imorgon för det är fredag och sen helg. God natt <3  ciao Snooken 

Likes

Comments

Hej alla glada och sura !

Idag har det varit en ganska lugn söndag. Har bara tagit det lugnt och kopplat av med min älskling  och min dotter så klart :*. Men lillan har ju fått feber och det är jätte synd :'( . Hoppas på att hon blir frisk och kry snart bara. 

Sen har min vän Leea varit här på besök. Vi fikade lite grann och pratade och rökte cigg :). 

Ja smärtan i bröstkorgen och bröstet har ju försvunnit men den satt ju kvar ett tag. Men jag var ju så orolig att det var nåt som var fel.

Så nu ska jag sitta och spela lite grann på facebook och bara koppla av. hoppas ni har haft en bra dag alla :) <3 

Likes

Comments