Då har man finbesök från Kalmar, morsan är här kollar så de är rent. Annars är hon snabb med att dra fram dammsugaren & moppen.

Även Simon har vart här en runda, han var snäll och körde mig inte bara en runda utan 2 rundor till IKEA då vi glömde skriva upp mått på sakerna vi skulle ha. Såklart blev det tidsbrist och vi missade endel saker.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en mindre lyckad shoppingtur avklarad, kom hem med 2 packet flingor.
Man kan verkligen inte påstå att vi är effektiva när det gäller att köpa inredning och så vidare till lägenheten.
Personligen tycker jag sånt är skitsvårt!
Trotts att vi saknar en del möbler och sånt så trivs jag som fisken i vattnet.
Har i alla fall några växter som fyller det tomrummet. Trodde aldrig att de skulle överleva, men de växer så de knakar. Ingen av oss har vart duktiga på att vattna och sköta om växter tidigare. Men än så länge flyter de på bra. Har precis bytt så de får större utrymme så de kan fortsätta växa. Bara hoppas man inte skadade dem eller något skit så de dör nu.

Likes

Comments

Fick ett litet besök av nya Sverige/ Norge-chefen, kan ju säga att han var minst sagt på bettet. Har haft turen att få en del finbesök under min korta tid som manager. Tycker de är kul, då man lär mig väldigt mycket av det!

Kunde ju bara drömma om att hinna med "den tidiga" nattbussen som jag sprang till igår. Nu sitter man halvt däckad på bussen efter att ha väntat på den ca 50 min.

Ska bli sjukt skönt att vara ledig imorgon, men kommer nog tyvärr sova bort halva dagen.Likes

Comments

Igår var en kväll full händelser, allt från massa spring då vi var för få på golvet till att fixa en sprutande toalett. Sen upptäcka att de bara är 10 min kvar till nattbussen går. Fick larma restaurangen snabbt och flyga ut som en pil genom mörkret. Fanns inget annat alternativ då man inte orkar sitta och vänta över en timme på nästa buss. Med blodsmak i munnen efter en rush från Östermalmstorg till Vasastan så hann man i allafall med bussen.

Men nu är de dags att rulla mot jobbet, bara att hoppas på en att detta blir en skönare kväll och att man slipper springa till bussen i natt också.,

Likes

Comments

Då var de dags igen, ny dag med ännu lite häng på en solig balkong medans man väntar på att tvätten ska bli klar. Måste ta vara på dagen för sen blir jobb hela kvällen sen.

Försöker även odla en annanas så det är den som står och njuter framför mig.

Gårdagen avslutades med första träningspasset på ca 1år och sen blev det trapporna upp till 11e våningen som avslut på träningen. Kastade i mig lite tonfisk och makaroner i smyg innan Hanna kom hem, då hon inte gillar lukten av tonfisk

Likes

Comments

Har precis torkat ur mikron då den fick smaka på min smarriga köttfärssås. Det var som om en bomb hade sprängts i mikron när jag plockade ut tallriken.
Annars har denna dagen har bestått av skönt häng på balkongen. Att bara få sitta hemma på balkongen och kolla ut över "orten" tackar man inte nej till.
Speciellt inte efter en lång vecka med menybyte på restaurangen jag jobbar på. Man måste stanna upp, andas och njuta lite när man jobbar inom restaurang branschen. Ingen dag är sig lik..
Men nu är de dags för mig att sätta igång hjärnan och fundera på vad jag ska göra laga pastan som blev över.

Likes

Comments