Sitter och kollar på film just nu. ☺

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är jätte trött nu. har egentligen lust att lägga mig och sova. men idag var det bra dag åkte buss till isstadion och hade fridrotts dm. träffade gamla lärare och vänner. blev sur när det regnade. Alltid när vi är ute så börjar det regna. varför? som sakt tur att vi tog bussen tillbaka. Men nåt som jag blir riktigt sur över att folk går och säger det till andra människor. va tyst istället. Men ska inte göra så mycket idag.

Likes

Comments

Idag har det varit blandat. mellan sol och regn. har kollat på film ( fantomen på operan ) kan inte sluta kolla på den. fick jätte ont i min handled där son jag har operat.
Skulle egentligen träffat min kontaktperson idag men. hon var upptagen med nåt annat. Så jag stannade hemma. nåt som stör mig. Är att folk ljuger varför gör man det? Hur får man för sig att göra det?. När man säger en sak då ska det hållas och inte ändras.

Likes

Comments

Just nu känns det som att det är lång - helg. Idag har jag varit med skolan till parken zoo och kollat på alla djuren. fast inte ormarna dom var vid ett ställde som heter Amazonas. och jag trodde att ormarna låg det som det gjorde förut. Men det gjorde det inte. så dom flyttade till nåt annat ställe. Som sagt det var roligt men gick i regnet tillbaka och det var inte skönt. men är ledig imorgon och på fredag. Och på nästa torsdag åker jag till Göteborg. Men jag skriver mer om Göteborg när jag har varit där. :) trevlig dag/kväll.


Likes

Comments

har varit en bra dag idag. Var ute och gick i sköna vädret. sen var jag och klassen på ungdomens hus och hade det trevligt träffade en som jag tycker mycket om. men idag är det fint väder ska ut och gå med hunden lite. ☺😊❤❤

Likes

Comments

Ska börja skriva om min uppväxt.
det var när jag började i 1an. så blev jag utnyttjad och mobbad. fick konstiga blickar och folk snackade Skit om mig. Och spred rykten och sa kränkande ord till mig och om mig. Och jag trodde att det hade blivit bättre men det hade det inte. blev kallad för elaka och kränkande ord som jag blev ledsen över och kände att jag kommer inte orka längre. men det bara fortsatte med orden och mobbningen sen började jag i grundskolan och jag trodde att det skulle bli bättre men det gjorde det inte. Sen började jag på gymnasiet och trodde också att det skulle bli bättre men. Det gjorde det inte får konstiga blickar och blir retad och mobbad och en del folk som jag möter i skolan tänker. "usch vad ful hon är hur ser hon ut egentligen och varför ser hon ut så" jag har handikapp och utvecklingstörning. och jag har svårigheter och jag är glad att jag har dom som bryr sig och stöttar mig mycket. alla är olika men lika mycket värda. och behandla andra som man vill själv bli behandlad.

Likes

Comments

Är just nu på sjukhuset. Och tar prover

Likes

Comments

Var igår på polisstationen. För jag hade blivit utsatt. sen fick jag åka till sjukhuset och vara inne på akuten.

Likes

Comments

Sitter på gymmet lite. Ska gå mera på stan :)

Likes

Comments

Skulle egentligen gått upp när min klocka ringde. men nej det gjorde jag inte så taxin hade redan åkt så jag hörde av mig till min lärare att jag kommer sent. För jag har försovit mig men när jag gick till bussen och väntade på den. Men det tog så jäkla långt tid innan bussen kom. sen kom den äntligen så jag åkte in till stan och gick till skolan i fina vädret. Det var riktigt skönt att gå. Men efter skolan så blir det en sväng på stan sen ta bussen hem. ha en trevlig dag :)

Likes

Comments