From now on finns jag på instagram. Det händer massor nu framöver - så häng gärna med mig på instagram för dagliga uppdateringar och inspiration! Ni hittar mig på @silvianilssoncickovska Idags läget kommer jag tyvärr inte hinna att hålla bloggen uppdaterad så som jag önskar, högsäsong drar igång nu och väldigt mycket inför invigningen av vår senaste satsning F.A.M.E FITNESS BOX, mina studier till KBT terapeut och alla nya klienter som ska sättas igång med SMARTSTART programmet. Jag tycker det är kul att lägga upp bilder, se andras bilder och snabbaste vägen är så klart Instagram =)


Välkommen till @silvianilssoncickovska

Puss & kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Supertrött men väldigt glad o nöjd! I veckan har jag kickat igång 6 st nya SMARTSTART members med deras nya 6 veckors Hälsoschema. Ska bli så kul att följa deras utveckling! De andra gänget som startade innan sommaren fick fantastiska resultat! Jag är supernöjd med värt nya Hälsokoncept med SMARTSTART Membership👍

Nu börjar semesterfirarna och sommarlovs medlemmarna vakna till liv och det märks tydligt i bokningsystemet. Klasserna börjar fyllas och flera har redan varit fullbokade i veckan som gått. Alla spinningklasser i nästa vecka är fullbokade så jag har satt in extra spinning klasser, som jag kommer att köra varje måndag kl. 17:00 och varje torsdag kl. 17:15. Även tisdagar kör jag F.A.M.E BODYBURN "Abs & Ass" - mitt nya favorit program! Detta koncept har verkligen gått rakt in i mitt hjärta och jag märker även i medlemmarnas hjärtan! Det är ju fullbokat varje vecka - så himla kul, det gläder mig verkligen!


För mig är det otroligt värdefullt att åter stå själv på schemat efter många års ryggskada, men nu kan jag äntligen börja så smått och gå tillbaka och jobba med det som mitt hjärta brinner så otroligt för - min passion - groupfitness! Kommentarer flödar och meddelande går varma - jag är så glad och jag känner mig åter igen uppskattad för mitt arbete! Det är lite som konst för mig....mitt konstverk....att få måla den tavla som finns inom i mig...i min själ....och lämna över budskapet och inspirationen till den som vill ha den. Det ger mig så otroligt mycket energi att skapa och leverera!


I nästan 3 år har jag knappt kunnat köra klasser utan att må så dåligt efteråt av denna fruktansvärda smärta och läkeprocess med min rygg. Men denna veckan har varit helt amazing <3 Vickade för Christina i måndags Bodystrike. Körde på rätt bra men höll igen något på utfallen. I tisdags "all in" på mitt egna pass BODYBURN "Abs & Ass" och det gick riktigt bra! 2 hela dagar efter - ingen smärta i ryggen =)


Idag ska jag för första gången försöka och göra allt för att klara ett 2 timmars pass, får se hur långt jag kan komma. Jag vill så gärna tillbaka till min gamla fysiska form och mentala styrka och jag känner verkligen att jag är med stora steg på gång dit! Det är ca 3 år sedan sist jag klarade detta pass - för mig - mitt egna superset! Jag är lite nervös och hoppas på att jag klarar det! Tänk...för ett år sedan kunde jag inte nå ner till mina fötter och ta på mig mina strumpor, ta på byxorna själv av all nerv- och ryggskador jag hade.... Jag fintade steloperationen i ländrygg i februari och sedan dess har allt bara gått framåt!


Jag är supertaggad inför eftermiddagesn 2 timmars fyspass och mitt egna test på min styrka fysiskt och mental! Here I go!!


Balans i livet! Jag kämpar vidare <3

Likes

Comments

Det finns en mening med (tror jag) att solen och värmen inte riktigt vill titta fram. Jag har så sjukt mycket med all planering inför hösten på F.A.M.E FITNESS. Helgen 2-3 september firar 6 år! 6 år! I can´t believe it! 6 år sedan vi stod på Hedvägen och skulle inviga första anläggningen...nu 6 år senare har vi vår 4:e anläggning och ska helgen 2-3 sept inviga vår exklusiva HardCore Box! Yes!!! We got it!! Avtalet med Reebok är signat! I am proud!!


4 st anställningsintervjuer är snart klara, hösten kommer att explodera - vilket instruktörsteam vi har! Visst vi alla ska njuta i nuet, men jag verkligen längtar till slutet av augusti, när ny säsong sätter fart, träffa alla semesterfirande medlemmar, köra igång mina klasser och känna att min passion för vad jag är född till, still going strong <3 .....missing dancing....


Idag ska jag testa av en av mina koreografier i dansaerobic och några Zumba koreografier, se hur det känns i min rygg. Missing dancing sooo much!! Men mina känslor har fått stå undan...snarare tryckts undan pga av min ryggskada....3 år...det har inte varit så lätt....allt togs ifrån mig...long story...ska inte in och rota mer....bara se framåt <3 Happy life! Min själ är inte hel utan dans - så är det!

Nothing is stopping me now!

Balans i livet! Jag kämpar vidare <3

Likes

Comments

För ca 36-37 år sedan togs denna bild med min pappa och syster. I bakgrunden står en av pappas konstverk och pryder Ystad Statsteaters framsida "Ballerinorna" Vackra och symboliska för mig....freedom....lightness....

Varje gång jag passerar Ystad måste jag bara stanna till och ta ett nytt foto❤️...till minne av min pappa🙏❤️ Bilden nedan är tagen i år...men utan min syster och pappa...de finns inte mer....💔


Balans i livet! Jag kämpar vidare❤️

Likes

Comments

Sakta vandrade jag längst strandkanten och stoppade mina tår i det kluckande havet...näst intill helt stilla...det kändes så fridfullt...allt var stilla och mina tankar var helt stilla och helt i nuet🙏 Enorm glädje uppstod inom mig och jag kände att mitt egna liv och glädje börjar sakta vända sig tillbaka till mig...jag förstod att denna semestern var väldigt välbehövlig🙏

Planering inför hösten är i full gång, schema, kurser, målarna inbokade i slutet av juli till att färdigställa boxen och håller mina tummar och tår att allt hinner bli färdigt innan säsongen drar igång igen. Kommer bli en kanonhöst och jag längtar att köra igång mina PT klienter, grupper och mina klasser igen! Det ger mig så mycket energi och glädje får mig att tänka på andra saker än bara sorg efter mina föräldrar... jag måste någonstans sätta order "nu är jag klar"....men hela tiden infinner sig händelser och upplevelser som påminner om deras närvaro...saknaden uppstår och det gör så ont....går det någonsin över...?

Balans i livet! Jag kämpar vidare
❤️

Likes

Comments

Vädret är jy bara så deprimerande! Men inget att göra åt - bara till att acceptera och räkna ner inför vår semester som stundar runt hörnet. Min semester startar idag, skitväder så jag körde och jobbade istället (jag i ett nötskall, ärligt). Tror jag sparar varje "regn-dag" till augusti istället. Vilken förmån som egenföretagare att få kunna bestämma arbetstider och semester själv! Min passion, självförverkligande med mina bara händer!


IMAGINE....

Ibland blir jag så där extra förvånad över mitt egna driv och entreprenörskap. Var kommer det ifrån....? Vem har jag ärvt de anlagen ifrån....? Det är jy själve f...n att när jag väl har rott hem ett av tidernas gigantiska projekt och hela våren har hjärnan bombat mig med lösningar och en enorm längtan tills allt det jobbiga är över....tills jag får tid till att "bara sitta ner och inte göra någonting".....jaaaa kan tro när jag verkligen når målet och VERKLIGEN sitter ner spökar hjärnan igen! Nya projekt ska sättas igång och det är nu! Nu! Nu! Jag vill mera med F.A.M.E FITNESS! Jag vill växa så det knakar och ni alla som känner mig vet säkerligen svaret - det är bara en tidsfråga ;) Vårt koncept är unikt! F.A.M.E FITNESS är speciellt så det är bara till att tuta och köra ;) Jag vet med all säkerhet att min själsfrend blir heltokig på mig*LOL* Min vision är att F.A.M.E FITNESS kommer att finnas på fler orter i Sverige <3


F.A.M.E FITNESS - Fame of Attraction with MIndfullness & Endless Fitness!


Balans i livet! Jag kämpar vidare <3

Likes

Comments

Det börjar dra ihop sig inför att färdig ställa boxen och stora salen. Ny cool och fräsch look! Jag är supernöjd med vårt beslut att göra om de två salarna. Jag kände inte mig riktigt nöjd med färgsättningen. Jag ville ha en röd tråd genom hela gymmet med färgskala och loggor mm. Nu har vi funnit det rätta och jag är suuupernöjd! På bilden ser ni ett smakprov på hur det kommer att se ut ungefär när det är klart. Förhoppningsvis är vi klara i augusti med "make-over" i båda salarna.

Lite nytänk i gruppträningen är också på gång. Bättre möjligheter och ännu större utbud på gång ;) Kommer bli en riktigt rykande bra höst för våra medlemmar! Det kommer finnas så mycket olika träningsformer och möjligheter för dem så det finns ingen chans till att "fuska från träningen" ;)

Jag älskar att utveckla, planera och prestera! När jag får en idé - då måste vi göra den meddetsamma ;) Jag gillar att förbättra och förändra till bättre möjligheter och se utvecklingen. Det måste finnas ny inspiration till medlemmarna så de håller sig motiverade alltid. Jag har dock svårt att förstå att det är bara 6 år sedan det hela drog igång på beachen och körde Zumba medan första anläggningen började byggas. Tänk vad vi har presterat under 6 år - inte konstigt kropp och knopp behöver en riktigt lång semester nu =) ......fast för mig är det livsfarligt - då får jag alltid så många bra nya idéer och oftast är det dyra investeringar och Johnny blir heltokig på mig hahahah ;)

Lite crazy måste man vara och våga satsa för att skörda säden vi sådde.....våga chansa lite mer i livet för att få ännu mer tillbaka. Vågar man inte chansa och göra förändringar och våga göra saker som du drömmer om....då kommer aldrig drömmarna att bli till verklighet! Jag vet att jag är på alldeles rätt väg till min största dröm och de är genom att förvalta och fortsätta bygga vårt företag till ännu starkare, större och fortsätta att vara unika i branschen! Vinnande koncept!

Jag har semester nu....(ja officiellt ;) för att lägga ner all krut på sista i utvecklingen på vår nya anläggning. Vill så gärna att det ska vara klart mitten på augusti när alla medlemmar kommer tillbaka efter semestern så den nya looken på salarna och resten utav utrustningen till boxen är på plats för F.A.M.E WORKOUT WEEKEND .

Det hade varit superkul - fint och flott ska det vara! Längta hit. Gå lycklig hem!

Japp jag har också lite överraskningar till gruppträningen i stora salen. Några av våra tidigare träningsprogram planeras att få en "come back" på schemat ;) Kommer mer info om detta lite längre fram i sommar ;)

Ha en fin söndag!

Med kärlek, Silvia <3

Likes

Comments

Vilka möjligheter det finns! Medan tvättmaskinerna dundrar på så kör jag min söndagsträning hemma. Det blir SH'BAM och CXWORX! I Love it och det känns så bra och skonsamt för min kropp + fantastisk bra musik att digga till👍 Bränna ca 600kcal och ha kul samtidigt👍

Nytta med nöje - kalasbra!

❤️

Likes

Comments