Vrångfittor

Varför ska det vara så himla svårt för vissa människor att förstå vissa saker?

Varför ska vissa ha svårt att följa vissa instruktioner? 

Som tex på barnens dagis så är det en stor parkering direkt när man kommer ut genom entré dörren som alltid är låst med ett lås som sitter högt upp som bara vuxna når, barnen måste klättra för att kunna nå låset. Sen på utsidan så är det staket runt om på bron, där bla barnvagnar parkeras, utanför dörren finns det en grind som alltid ska stängas och låsas när man har gått genom den, både när man till och går från dagis. Den låsta dörren, staketet och den låsta grinden som finns där utanför, finns där av en anledning, det är som en extra säkerhet för att barnen inte ska smita ut på den stora parkeringen. 

På grinden finns det en lapp som står att man ska stänga grinden efter sig. Jag har även nämnt på ett föräldramöte att det är viktigt att stänga grinden efter sig. Men ändå så är det vissa som inte gör det. Jag vet iallafall en som aldrig stänger, några som stänger den någon gång ibland. Ibland när jag har sett att vissa inte stänger efter sig så säger jag lite snällt "Jag stänger efter dig", just för att ge dom en liten vink.

En gång stod jag och prata med en av fröknarna en bit bort så att jag såg inte entré dörren, båda mina barn som då var ca 2 och ca 4 år, blev då utsläppt av en annan förälder genom entré dörren. Denne föräldern säger inte heller till mig eller någon annan att den släpper ut mina barn, utan tar bara med sig sitt eget barn och sticker iväg hem. Det var rena rama turen att jag gick och leta efter dom i samma veva, och då var det en annan förälder som berätta att mina barn hade blivit utsläppta av en annan förälder.  Hittade då mina två barn en bra bit ut på parkeringen, vad hade hänt ifall den andra föräldern inte hade sett att dom hade blivit utsläppta? Jag hade gått och letat efter barnen inne på dagis och dagis utrymmen ute.

Enligt mig så släpper man inte ut andras barn utan att barnets förälder är med, eller iallafall vet om det. Jag vet vilken förälder som släppte ut mina barn, och skulle inte ha några problem med att ha skällt ut denne. Men tyvärr hade denne hunnit iväg så pass långt, så att jag fick ingen möjlighet till det. Det är bla den personen som aldrig heller stänger grinden efter sig. 

Ibland funderar jag hur människor är funtade.
Men det är bara att inse att vissa människor har inte alla hästar hemma.

  • 72 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229