Veckans film tips #1 Mowgli

Jag är en person som gillar att titta på filmer. Gillar den mesta sortens film, men gillar speciellt fantasy och lite övernaturliga filmer. Den senaste filmen jag såg var här om dagen, det var en filmen "Mowgli" som nyligen kom ut på Netflix.

Dom flesta har hört talats om Mowgli så att ni vet att den handlar om en liten pojke, som spelas av Rohan Chand, som blir föräldralös och växer upp bland vagar. Han blir god vän med Baloo, som Andy Serkis lånar sin röst till, och Bagheera, som Christian Bale lånar ut sin röst till. Och även den albino indiska vargen Bhoot blir god vän med Mowgli, dom får ett speciellt band pga att båda är annorlunda och inte passar riktigt in i vargflocken.

Mowgli växer upp i tron att han är en varg, men märker att han ser annorlunda ut än dom andra vargarna i flocken. Till slut så får han veta att han egentligen är människa, efter ett tag kommer han till människobyn, där han känner att varken är människa eller varg.

Man får följa Mowgli resa där han får träffa Shere Khan, Kaa och de andra som man känner igen från Disneys version. Men en som jag saknade var Kung Louie som inte var med i denna film.

Denna version är helt annorlunda än den som Disney har gjort, inget som barn bör se. Men helt underbar film. Det är en del skratt och en del tårar som kommer under filmens gång.

Detta är en film som jag rekommenderar att titta på.#film #mowgli #bagheera #baloo #christianbale #andyserkis #disney
  • Film
  • 185 visningar

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh den där kan jag tänka mig att den är riktigt bra, att man får se andra synvinklar av det som vi vuxna snappar upp mernouw.com/sweetwords
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Jag älskade med den filmen 😍nouw.com/sannaevelyne
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229