Veckans bild #2 Trött

Denna vecka kommer det upp två bilder som visar hur jag känner mig just nu.


Denna ork som alla talar om, den här försvunnit för mig nu. Har ingen ork till att göra många knop för tillfället.Känner bara för att få lägga mig ner och sova nån timme eller två. Har kommit in i en period då jag är trött så in i Norden. Vet inte varför jag känner så. Kanske beror det på att det börjar bli mörkare...? Kanske beror det på att jag inte får sova ordentligt på nätterna...?

Det är så mycket som spelar in hur pigg man är och hur man sover på nätterna. Just nu så är det inget positivt för min del.


#sömn #nallephu #ork #orkeslös

Gillar

Kommentarer

Junitjej,
Jag tror att mörkret påverkar en otroligt mycket! November är den tråkigaste månaden på året och snart är den här. Inget att se framemot. Annat är det med december.
www.junitjejen.se
Det är normalt att bli trött den här tiden på året, tror det är mer regel än undantag tyvärr. Är mörkret som påverkar, ett tips köp hem d-vitamin det ska hjälpa en att bli piggare 😊.
www.saramadeleine.se
Mina,
Usch den där tröttheten är så fruktansvärd. Hoppas du får sova ordentligt så du känner dig piggare ❤
minasvarld.nu
Jessica
,
Ja man kan bli väldigt påverkad av mörkret faktiskt så, har själv också varit extra trött senaste tiden ❤️
Amandizan
Amandizan,
Känner så igen mig med tröttheten vissa dagar kan jag än idag trots att det har blivit bättre vara så trött så jag vet inte vad😴
nouw.com/amandizan
Yela,
Har inte heller någon ork idag faktiskt, riktigt tråkigt men hoppas jag är piggare imorgon.
yela.se
Amanda ,
Jag har med komit i en sådan perjid där jag helst av allt skulle vilja sova hela dagarna ❤️ men jag tror att det är mörkret som spelar in en del med då man känner sej tröttare hoppas du får tillbaka din energi snart ❤️
amndiz.se
Wifeey,
Du är inte ensam om att vara trött
Kan nog vara vädret med
wifeey.se
Inne hos Ina ,
Så jobbigt att inte få sova. Då tappar man lätt orken. Hoppas att det blir bättre.
innehosina.com
Hannas krypin ,
Vad jobbigt att du känner dig så trött. Det var verkligen två passande bilder. Har du kollat upp så att det inte är någon brist på vitaminer/mineraler som gör att du är extra trött?
hannafialotta.blogg.se