Världens undergång

Jag är mycket för att titta på film, men tycker att det är svårt att hitta någon film som är så bra så att jag kan titta på flera gånger utan att den blir dålig. Jag har en del filmer som jag kan titta på flera gånger, men bara det blir långt mellan gångerna.

Titta på filmen 2012 här om dagen. För att förklara i korta drag så handlar den om världens undergång och hur människorna hanterar det. I filmen så skulle världen gå under den 21 december, så som även Mayaindianerna kom fram till för väldigt länge sen. Som tur då hände det aldrig. Men det fick mig att fundera,  kommer världen gå under?
När kommer det bli?
På vilket sätt kommer det att bli?
Kommer människan ha en stor del till att världen kommer att gå under eller kommer den sköta det själv för att världen har ett bäst före datum?

Om världen kommer att gå under i antingen snar framtid eller en framtid långt bort så tror jag att människan påskyndar det hela. För att människan är inte "snäll" mot naturen.

Jag tror inte att man hjälper naturen att undvika att äta kött eller nått från djurriket. Men jag tror att människan kan göra mycket för att hjälpa naturen så att den mår bättre. Som tex vad man slänger, hur man slänger och vart man slänger.
Att man använder allt med sunt förnuft. Så som tex att man låter bilen stå när man ska iväg till nått ställe som ligger 500 meter bort.
Eller när det gäller mat så ser man till att man tar till vara på allt så att det inte blir så mycket matsvinn som man slänger.
Det finns så mycket som man kan göra för att vara snäll mot naturen. Alla får fundera vad dom själva kan göra. Själv så bidrar jag bland annat genom att gå dit jag behöver komma, om det inte är långa sträckor.

  • Film
  • 47 visningar

Gillar

Kommentarer

misantine
misantine,
Mayaindianerna trodde faktiskt inte alls att världen skulle gå under, det var helt enkelt bara då deras kalender tog slut! Vissa misstolkade det helt enkelt & gjorde en stor grej av det, men det skulle vara precis som om någon hittade en gammal årsalmenacka från oss i framtiden & skulle säga att vi trodde att världen skulle gå under klockan 0.00 den 1 Januari 😋

Hur som helst så är jag övertygad om att världen kommer gå under av en ekonomisk kollaps & inte av naturfenomen. Alla pengars värde kommer att krascha i botten & folk kommer bli desperata för att de inte har råd med mat då den blir så dyr att producera. Folk kommer inte kunna ha företag som ger ström & vatten & internet. Världen är i flera delar redan på väg mot en grav ekonomisk kris & det har redan hänt i flera delar, så att världen går under på det viset är mycket troligare enligt mig än att t.ex. en komet kommer & förintar alla ♡
nouw.com/misantine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229