Var annorlunda och stolt

Jag vet att jag kan ha annorlunda tankar och åsikter, och att jag bete mig annorlunda än vad du tycker är normalt. Men tänk om varje människa skulle tänka om och börja acceptera och älska annorlunda.
Fråga istället för att snacka. Så mycket trevligare samhället skulle se ut.Bara för att jag är annorlunda så behöver du inte ta avstånd från mig. Bara för att jag har valt att lufta mina åsikter öppet så betyder inte det att jag är konstig. Bara för att jag lever på ett annorlunda sätt, tar annorlunda beslut och har med mig annorlunda erfarenheter i min ryggsäck betyder det inte att jag är villig till att bli illa behandlad. Det är fritt fram att tycka vad man vill.


Men det skulle vara skönt att slippa försvara sig själv från människor som inte vet.
Så varför inte göra ett försök att älska annorlunda? Annorlunda är vackert. Annorlunda är bra! Tänk dig för innan du dömer. Lär känna innan du dömer ut någon annan som du tycker är annorlunda.


Du har inte gått i den människans skor. Du vet inte varför denne har dessa annorlunda åsikter eller varför denne beter sig annorlunda.


Annorlunda när nått som du inte är van vid, nått som du inte tycker är normalt. Men vad är då normalt kan jag då fråga. Är det att vara som alla andra?

Jag kan fortfarande känna att jag har svårt att acceptera att jag är annorlunda, för att jag känner mig annorlunda. Men jag kämpar på och försöker allt vad jag kan för att acceptera att jag är jag, jag är bra som jag är.

​#annorlunda #annorlundaärbra #normal

  • 136 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229