Utplockat

Har blivit bad i stort sett nästan varenda dag dom senaste veckorna, är nästan det enda sättet att svalka av sig på. Baddräkten som jag har, har jag haft bra länge, så att jag bestämde mig för att sticka ner på stan och kolla efter nya bad kläder.

Inne på Åhléns hittade jag en baddräkt i min storlek, men den satt inte bra. Så att det var bara att fortsätta att leta. Gick tillbaka till Kappahl, där jag hade börjat, för att kolla lite extra, det var tur för att där hittade jag ett par badshorts och en bikini överdel som satt rätt bra.

Gick runt i sex olika butiker och leta, lika utplockat var det överallt. Det fanns mycket i dom mindre dam storlekarna, men knappt nått i min storlek. Sen så tycker jag att butikernas storlekar skiljer sig så mycket. Så att därför tycker jag att det är så svårt att skicka efter kläder till mig själv. Vissa butiker har små storlekar, andra har stora. Skiljer även från märke till märke som butikerna har. Tycker att klädestillverkarna borde ha samma mall för storlekar. Sen att dom tänker på vad det är för material som plaggen görs i.

Men jag hittade iallafall badkläder åt mig själv till slut, det är huvudsaken.

#åhléns #Kappahl #badkläder #bada
  • 100 visningar

Gillar

Kommentarer

sandra
sandra,
skönt att du hittade en till slut iaf 😃 www.teamkjellstrm.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229