Undviker speglar

Under väldigt många år har jag lidit av övervikt. Så himla jobbigt att ha en stor kroppshydda. Undviker alltid att kolla på mig själv i helkropps speglar, och även ibland där jag bara ser ansiktet, bara för att jag inte vill se hur stor jag är. Har en del problem med bla värk i kroppen pga dom extra kilorna.

Jag motionerar i stort sett dagligen, går eller cyklar till jobbet i stort sett nästan dagligen, dom är strax över 2 km enkel väg. Går mycket på jobbet. Men går ändå inte ner i vikt.

Har funderat om jag skulle göra en gastric bypass eller nån annan form av magoperation. Men är för fessen för det.

Har även funderat på om jag skulle börja äta nå bantningspiller, men vet inte om man ska lita på. Vilka som verkligen hjälper. Om man läser om alla dessa piller så är just det pillret det bästa på marknaden.

Så frågan är vad är det bästa sättet att gå ner i vikt?


#viktnedgång #bantning #gastricbypass #magoperation #piller

  • 86 visningar

Gillar

Kommentarer

MikaelaEricsson
MikaelaEricsson,
Lider också av en övervikt. Har nu bestämt mig för att endast dricka vatten och te i 7 dagar en sk. Vattenfasta.
Därefter kommer jag bli hård på kosten igen. Det spelar inte någon som helst roll om du tränar massor men äter skräp. Kosten är nästan 80% av en viktnedgång och hållbar sund livsstil.
Sök hjälp via ett hälsocenter inom landstinget. Dem är utbildade hälsovägledare. Superskönt att kunna få någon som kommer med tips och idéer. Och oftast har dem bra föreläsningar som kan ge aha upplevelser.
Men börja med kosten som flera kommenterat ovan. Lifesum är en kanonbra app. Har man den sen också premium så kan man få allting serverat i stort sätt. Matlistor, recept osvosv. Men kosten först och främst så kommer resten av bitarna falla på plats också. Kram
nouw.com/mikaelaericsson
SnabelA
SnabelA,
Vattenfasta...? Blir man inte hemsk hungrig av det?nouw.com/snabela
MikaelaEricsson
MikaelaEricsson,
Jag är på dag 2 idag och idag är första gången jag känt lite hunger.
Då tog jag en stor kopp med varmt vatten och en halv grönsaksbuljongstärning för att få i mig lite salter och sånt så inte huvudet ska bralla ur då jag även lider av mild migrän.. 😊 Men annars är jag förvånad över hur lätt det gått dem här 2 dagarna. Vatten smakar ju ingenting så ska nog köpa hem lite citron eller nått bara för att få lite smak 😊
Man behöver ju sen inte köra 7 dagar på en gång. Prova 2,3 eller 4 dagar och märk skillnad 😃
Jag hade - 1 kg på vågen redan efter 24h. "vattenvikt" javisst men är ändå kul att det händer någonting 😃
nouw.com/mikaelaericsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229