Tortera barn

Sitter och läser på aftonbladet och hittar en artikel som handlar om en 20 årig man som har torterat fyra fosterhemsplacerade pojkar med bland annat slag med och utan olika redskap, och han ska även ha torterat dom med elpistoler och bränt pojkarna med laser. Detta ska ha pågått under ungefär ett år. Totalt misstänks 20-åringen för 13 olika brott, bland annat misshandel i flera fall, olaga förföljelse, vapenbrott och brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. Mannen nekar alla anklagelser och säger att någon försöker att sätta dit honom.

Detta får mig att fundera om hur barn behandlas, det är hemskt att utsätta barn för sådana hemska saker, ännu hemskare är det att utsätta barn som har det kämpigt redan och blivit placerade i fosterhem av olika orsaker.

Det får mig att fundera på mitt senaste inlägg om en nio årig flicka som blev mobbad och blev kallad för hora i skolan av jämnåriga pojkar. Var den 20 åriga mannen en sån mobbare som barn? Vart startade hans bana att plåga annan levande själ på detta hemska sätt?

Eller blev han själv utsatt för hemska saker som barn som har satt sina spår, så som Dave Pelzner skriver om i sin självbiografi "Pojken som kallades Det" som jag har skrivit om ?

Jag läser nästan dagligen om hur barn blir utsatta av olika saker av både vuxna och barn. När ska detta ta slut? Vuxna människor SKA veta vad som är rätt och fel, och det ska de vuxna lära ut till barnen så att dom inte utsätter någon annan för något.

​#aftonbladet #davepelzer #tortera #barn #misshandel #mobbing

Gillar

Kommentarer

neverinamillionyears
neverinamillionyears,
Jag håller med, det är helt sjukt!
nouw.com/neverinamillionyears