Tjuvkika på höstens modemåsten

För ett tag sen så fick jag ett mejl från kappahl där ämnesraden var "Tjuvkika på höstens modemåsten". Det fick mig att tänka på alla dessa moden som väldigt många slaviskt följer, men måste man verkligen ha alla dessa märkeskläder? Måste man verkligen följa modet?

Om man tittar på dessa människor som följer modet, så ser man hur många av dom liknar varandra. Dom har samma slags stil på kläder, tillbehör och frisyrer. Varför inte bara gå sin egen väg för?

För mig skulle aldrig tanken ens falla mig i att köpa ett par byxor för 2000 bara för att jag måste följa modet. För att för det första så finns aldrig dessa modeplagg i min storlek, och för det andra om det fanns i min storlek så kan jag köpa 5-6 byxor för samma pris som är lika snygga, och ibland snyggare.

Jag har tillräckligt svårt att finna snygga kläder som dessutom sitter bra på min stora, otympliga kropp. Och om jag ska behöva tänka på att jag måste tänka på att plagget är mode just nu, så kommer jag aldrig att hitta kläder. Modeindustrin är inte till för personer som är av den större storleken.

Världen överhuvudtaget är inte till för personer som är av den större storleken.

#mode #kappahl #modemåsten #tjuvkika

  • 703 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229