Tjäna pengar på din blogg/hemsida

Har hittat en sida som håller på med affiliatemarknadsföring och ska vara väldigt bra om man bloggar. Tänkte att man kan ju testa och se ifall det är en bra sida. Det som jag har sett hittills verkar det vara en väldigt bra sida, den är väldigt lättöverskådlig och lättsam. Adrecord heter sidan och dom startade i slutet av 2009.

I december 2010 så lanserades annonsformatet YourAd och blev snabbt populär eftersom affiliates själva kan skapa egna annonser som innehåller valfria produkter, produkter från e-handlarnas prisfiler.

I juli 2015 så lanserades en helt ny kontrollpanel med en många nya funktioner och samtidigt går ut på andra marknader i norden med största fokus på Norge.

Jonny Elofsson som är grundare och VD för Adrecord säger “Vår tanke med att gå in i en befintlig och redan hårt konkurrensutsatt bransch grundades redan under idéstadiet då vi ville förändra och göra affiliatemarknadsföring mer vänligt, innovativt och betydligt mer transparent. Om vi har lyckats tillräckligt kan bara våra affiliates och kunder svara på men jag vet att vi varje dag gör vårt absolut yttersta för att följa vår grundvision.”


Hos Adrecord kan få du hjälp med att sätta upp och administrera ett affiliateprogram enligt dina villkor där Adrocord tar fullt ansvar för teknik, ekonomi och support samt skapar relationer med duktiga affiliates. Värt att testa iallafall, man kan inte förlora något med att kolla in Adrecord .

Det finns en sida som påminner lite om adrecord, och det är Blogvertiser som kopplar samman annonsörer och bloggare i syfte att skapa och sprida information och åsikter via riktade bloggar och därmed nå ut till exakt rätt målgrupp. Bloggare som använder sig av blogvertiser kan få betalt för att blogga.

Men dom har en del krav för att bloggen ska bli godkänd, och det är dessa:
- Bloggen ska vara på svenska
- Bloggen ska ha existerat i minst 3 månader
- Bloggen ska ha minst 20 inlägg/artiklar
- Bloggaren minst 13 år gammal
- Bloggens innehåll får inte bryta mot lagar som ex hets mot folkgrupp och liknande
- Bloggen ska vara ”aktiv”, dvs att bloggen uppdateras med en viss regelbundenhet (ex 1 ggr/veckan eller liknande)

#adrecord #annonsör #publisher #affiliateprogram #tjänarpengar

  • Länkar
  • 81 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229