Tillåt incest och nekrofili

Läste precis på aftonbladet att liberalernas ungdomsförbund (LUF) i Stockholm tycker att det ska bli lagligt med incest och nekrofili. Själv så ryser jag bara vid tanken på det, jag förstår inte varför man ska tillåta en sån sak.

Förslaget som lades fram på ungdomsförbundets årsmötet säger att syskon över 15 år ska med varandras samtycke få ha sex.
LUF:s ordförande i Stockholm, Cecilia Johansson, säger så här:
Vi tycker generellt inte om morallagar, den här lagstiftningen skyddar ingen just nu. Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre. Jag förstår att det kan anses ovanligt och äckligt men lagstiftning kan inte utgå ifrån att det är äckligt.
Vadå tänka ett steg längre? Jag fattar fortfarande inte varför man ska göra en sån sak laglig. Då är det lagligt för en förälder att ge sig på en yngre familjemedlem.

Dom anser även att den som vill ska få testamentera sin kropp så att andra har tillåtelse till att ha sex med kroppen efter man är död. LUF:s ordförande Cecilia anser att man fortfarande äger sin kropp efter döden, och att man har rätten till att bestämma vad som händer med den efter döden.

Om man frågar mig så ska både nekrofili och incest fortsätta att vara olagligt.
Artikeln går att finna HÄR
Den är från 21 februari 2016

  • Länkar
  • 46 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229