Super rea - Sparade över 7000 kr

Var till Skoaffär'n i Edsbyn och gjorde stora fynd där till hela familjen.

Bland annat dessa stövlar som jag blev frälst i, jag som har så svårt att hitta stövlar som jag kan ha. Har tjocka vader så att därför har jag svårt att finna stövlar som jag får upp, men dessa satt perfekt. Har letat länge efter ett par stövlar som jag kan ha. Så att jag längtar lite till vintern så att jag kan använda dom.


Även dessa kängor gilla jag. Lite snyggare kängor, men ändå vardagliga. Dom blir perfekta nu under sommarhalvåret. Lite lagom hög klack också, jag som har svårt att gå i rejäla klackar. Så i dessa kängor kan jag nog känna mig lite finare i.


Gympaskor funkar i stort sett alltid, bekväma och passar nästan till allting. Sköna att gå i när man är ute och springer och leker med barnen så att man hänger med dom i svängarna. Dom som jag har haft den sista tiden har inte riktigt häng ihop, har fått limma dom lite granna. Men nu så har jag ett par skor som jag kan ha så att jag kan slänga dom andra.


Ett par ecco skor till äldsta grabben hitta jag också, fast dom är förstora än så länge, men han har nått att växa i, så att ev nästa år kan han ha dom. Lika bra att passa på att köpa när det är bra pris, för att skor är något som behövs vare sig man vill eller inte.


Bara dessa fyra paren skulle ha gått på strax över 3000 kr om jag hade betalat orginal pris. Köpte sammanlagt 12 par skor till hela familjen, lite olika skor, och betalade endast 600 kr. Om jag hade betalat orginal pris för alla 12 par skor så skulle jag ha fått betala nästan 8000 kr.

Vet inte riktigt varför dom reade ut sina skor på detta vis, men antar att dom ville bli av med dom pga att dom ville få lite mer plats på lagret. Men jag klagar inte, jag gjorde årets bästa kap och sparade in nästan 7400 kr.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229