Socialt missanpassad

Alla dessa tillställningar som man ”måste” gå på tycker jag inte om att gå på, men jag tvingar mig att gå på det för att jag ”måste” och varje gång hoppas på att just denna gång blir bra. Men vid alla dessa tillställningar blir det att jag hamnar på sidan om och alla andra går omkring och är sociala med varandra, men inte med mig som leder att jag alltid känner att jag inte hör hemma bland människor, och att jag borde ha stannat hemma. Det slutar med att jag bara mår dåligt och längtar därifrån. Jag lär mig aldrig.

Att inte veta hur jag ska bete mig i folksamlingar har jag har svårt för, och det blir bara svårare ju äldre jag blir. Ju större folksamlingar det är, desto svårare har jag, känner mig väldig obekväm i dessa situationer. Därför försöker jag undvika att behöva gå på vissa tillställningar, men ibland så måste jag tvinga mig att gå på vissa tillställningar. Nästan alla gånger kommer jag hem och mår dåligt.

  • 218 visningar

Gillar

Kommentarer

Annica Magnusson
Annica Magnusson,
Det är ibland svårt, det håller jag med om. Ibland känns det som om man måste gå, även om man själv inte riktigt vet pga man känner sig osäker - det är så jag med känner, allt som oftast. annicasmirakel.wordpress.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229