Smygtittare

Hittade denna häftiga grej som kallas för Sega toys homestar originalSega Toys Homestar Original. Den återskapar stjärnhimlen inomhus, när som helst. Det vore häftigt att kunna göra det :)
Det är bara att släcka lampan, ställa enheten på golvet, mata in en skiva och tryck på on-knappen. 60 000 stjärnor uppenbarar sig i ditt tak och långsamt roterar runt precis som i verkligheten. Det går att välja mellan att se stjärnorna med eller utan markerade stjärnbilder, och dessutom kan du ställa in stjärnfall som sker slumpvis.


Hittade även denna "kostym" till bilen som jag själv tyckte var väldigt gullig. Hornen som är ca 33 cm långa kläms fast i bilrutorna, och mulen är ca 10x13 cm stor. Denna "kostym" passar perfekt till julen när man ska iväg och leverera julklappar, då kommer tomtens Rudolf med den röda mulen :)


Om man tycker om att skrämmas så är denna konstgjorda smygtittaren Scary peepper Delux perfekt i naturlig storlek. Den är super enkel att montera på rutan med sugproppar, masken är tillverkad i latex, vinyl och textil.


​Allt detta går att hitta HÄR

  • Länkar
  • 43 visningar

Gillar

Kommentarer

daysbyjohanna
daysbyjohanna,
Så härliga sakerdaysbyjohanna.blogspot.se
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Men åååh SHIT va COOL den med stjärn himmel grejset. Vad kostar sån å var beställer man den?! Får man med nån skiva till den på köpet?!... Ja älskar stjärn himmel å sånt å skulle LÄTT vilja ha sån i hemmet. 😃nouw.com/mittlivommig
SnabelA
SnabelA,
Jag tyckte oxå att stjärnhimlen var cool 😊 Du hittar alla dessa grejor på länken längst ner i blogginlägget.nouw.com/snabela
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Ah ok ja jo jag såg det sen heh... nouw.com/mittlivommig
SnabelA
SnabelA,
Ingen fara 😊nouw.com/snabela
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229