Skärpning

Det har inte blivit så mycket skrivet för min del den senaste tiden. Har haft fullt upp med flytt, jobb, familj och så mycket annat. Men nu ska jag försöka att ta mig i kragen och komma igång och skriva. Ska försöka att fixa lite förinställda inlägg med tex musik tips och film tips, ska försöka att komma igång med det igen.

Det är så mysigt att bo här där vi har flyttat in i. Det är ett mysigt litet radhus, så där lagom stort åt oss. Barnen har fått egna rum, plus att vi har två toaletter. Ännu ett plus är att det är på markplan, så att på baksidan har vi en liten gräsplätt där det finns hallonbuskar (som är dom godaste bären) och en svartvinbärsbuske. Sen så ska det finnas lite andra saker planterade, så att det ska bli kul att se när det kommer fram.

Har även satt lite frön som står inne än så länge, då det fortfarande är kallt ute. Har planterat tomater, majs och gräslök. Senare så ska jag plantera lite bla gurka och blommor, men det måste jag vänta med ett tag tills det blir varmare ute.

Har blivit en hel del nytt då vi slängde en massa med saker som var så slitet. Nu är det mest bara små saker som ska köpas hem, så som tex pynt och sånt. Skulle vilja ha drakar som prydnassaker, då jag älskar drakar. Älskar drakar så mycket att jag har en drake på armen som tatuering, och fler ska det bli, ska bara hitta den perfekta tatueringen och ha lite pengar.

#radhus #drake #agora #trädgård #hallon #svartvinbär

Gillar

Kommentarer

Amanda ,
Jag tror att man behöver vara i från bloggen i tag för att komma i håg ider ❤️ du ska inte be om ursäkt att du inte skrivit men kul att du är tillbaka 😊
amndiz.se
Anneli - spinkfinger.com,
Ibland måste man prioritera 😊 Oj vad mysigt det låter och vad härligt att ni trivs. Jag har försökt odla men det är inte kul när man bor i lägenhet. Det får vänta tills vi har ett hus och trädgård.
www.spinkfinger.com
Hannas krypin ,
Vad roligt med en uppdatering. Skönt att flytta till radhus och ha en egen liten täppa. Jag har inte tid med min trädgård men just hallonbuskar är en dröm att ha. I år kanske är året som det blir av.
hannafialotta.blogg.se
Natascha ,
Mysigt med radhus och roligt för barnen med egna rum👏 kanske du kan visa din draktatuering -av någon oklar orsak så såg inte dig som tjejen som gillar drskar🙈
natascha.bloggplatsen.se
Paulina
,
Åhh låter som ni har det bra där😊 Skönt med en liten uteplats. Det är mysigt 🌸
Amandizan
Amandizan,
Vad kul att du trivs på det nya stället skönt med två toaletter det är aldrig fel😊smultron är ju så gott😍
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad härligt med boendet, roligt för barnen med eget rum och att ha två toaletter är ju rena lyxen. Det hade jag i en lägenhet jag bodde i med mitt ex. Förvisso var lägenheten på 102 kvm, men dock bara en trea. Och i hallen hade vi två toaletter, vilket jag inte riktigt förstår varför, men det var skönt vill jag lova.
nouw.com/frökenrödlök
Madelena
Madelena,
Ibland behöver man vara härifrån för att få tillbaka inspirationen. Viktigt att tillåta sig det. Två toaletter saknar jag också trots att vi bara bor två stycken här
nouw.com/madelena
Sandra,
Vad skönt att ni trivs! Jag och sambon vill också flytta till ett radhus, men först en mindre lägenhet för att spara lite pengar 😊
rosensandie.com
Kraka,
Mysigt med ett nytt boende du trivs i. Själv är jag tillfälligt boende på landet och ska snart byta lägenhet här till en ännu mysigare, ett tornhus.
Just nu är det klarblå himmel och blir förhoppningsvis lika varmt idag som igår.
Ha en fin onsdag!
kraka.moah.se