Självständig och sällskaplig

Vad skulle jag göra utan dessa två? Dom kommer när jag mest behöver nån. Dom kommer och lägger sig på mig, bredvid mig medans dom börjar kurra och ibland stångas för att visa att dom vill gosa.


Dom älskar att få vara nära en, men oftast på deras villkor. Ibland när dom blir ensam så kan dom börja jama bara för att fråga vart man tagit vägen.

Katter är så underbara djur. Så självständiga men ändå så sällskaplig.


  • Djur
  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer

Djur kan verkligen känna på sig hur man själv mår. Saknar en hund i min famn ibland
soclosedecember.nu/
Så fina de är, katter är verkligen mysiga djur 😃. Så glad över att sonens pappa har katter som jag kan gosa med, och att jag hemma har hund att gosa med. Nu följer hon visserligen med till sonens pappa också. Så himla roligt då katterna äntligen börjar acceptera henne 😃. Är det birmor eller ragdoll du har?
www.saramadeleine.se
SnabelA
SnabelA,
Det är ragdoll som jag har. Den ljusare är 6 år och den mörkare är ett år.
nouw.com/snabela
Tess,
Djur är utan tvekan Ens bästa vän 😊 Jag litar inte på nån annan liksom för djur sårar dig aldrig lr gå bakom ryggen de säger heller aldrig elaka saker. så fina katter 😍❤️
blondinas.se
Lexochlogan
Lexochlogan,
Så fina, jag är ju mer en hundmänniska men killarna träffade så söta gosiga kattungar på semestern och det hade varit mysigt med en här hemma. Men Inte nu, kanske när barnen blir större
nouw.com/lexochlogan
Junitjej,
Vilka fina katter! Så mysigt det är att gosa med pälsklingar!
www.junitjejen.se