Påsar, bajs och rullstolar

Innehåller affiliate-länkar

Äntligen är våren på väg, så himla skönt att den är på väg. Snart så slipper man klä på sig hundra femti elva plagg när man ska ut, snart så går det att bara dra på sig foppisar utan att frysa ihjäl.

Men nackdelen med våren är nått som kommer fram nu när snön smälter. All denna förbannade hundskiten, och den är svår att se mot de bruna bladen, så man får stirra sig blint på marken på vissa sträckor, speciellt den sträckan som jag skrev om för någon vecka sen som går att hitta HÄR

Men när jag läste DETTA om Josefine som sitter i rullstol, när hon får skiten i hjulen, det är mycket värre för henne för att då får hon upp skiten i händerna, och vem fan vill ha bajs på händerna? Inte Josefine, och inte jag heller. Jag önskar att hundägarna kunde plocka upp efter sina hundar.

Vad har hundägarna för ursäkter till att inte plocka upp skiten efter sina hundar egentligen? Bajspåsar kostar inte många kronor, och det tar inte lång tid att plocka upp skiten heller. Det finns ju så himla många olika modeller av påsar oxå. Man kan ju även ta fryspåsar eller såna där påsar som man lägger i frukten i på affären.

  • Länkar
  • 70 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229