Olja och tabletter

Innehåller affiliate-länkar
För en månad sen så skrev jag om att jag silicea tabletter och ricinolja. Detta inlägg går att hitta här . Vill återkomma vad som har hänt, om jag har märkt någon skillnad på håret. Tabletterna börja jag äta redan i våras.

Oljan har jag använt i håret 2-3 gånger i veckan, vissa gånger har jag låtit oljan sitta i någon timme, och vissa gånger har jag haft det över natten. Jag upplevde att oljan var väldigt svår att ha i håret, så att jag blanda ut ricinoljan med olivolja (lika många delar) för att att få det lättare att ha i håret.

Hade läst att håret kunde växa upp till fyra cm på en månad när man använde ricinolja, men kan säga att håret inte har växt så mycket. Men håret har blivit finare och tjockare sen jag började använda dessa två produkter. Ev att det har växt lite fortare än det brukar.

Men för att sammanfatta vad jag tycker om dessa produkter, jag rekommenderar dessa saker. Man får tjockare och finare hår när man använder det. Så var det iallafall för mig.#hårvård #silicea #ricinolja

  • 244 visningar

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Bra tips speciellt nu på hösten när jag tycker kroppen behöver extra tillskott, håret blir ju så frissigt och torrt på
vintren
nouw.com/lexochlogan
Amanda
Amanda ,
vilkat bra tipps du kommer med det här ska jag defenetift prova 😊www.amndiz.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229