Ogillar dom skarpt

Måste nog erkänna att hösten är på väg och lägga undan tofflorna. Har gått barfota i tofflorna sen i våras. Älskar att bara hoppa i tofflorna och bara gå iväg. Har inte använt mig av strumpor många gånger. Men har dock börjat att ha strumpor på mig nu när jag ska gå ut, men så fort jag kommer hem så åker dom av. Jag ogillar verkligen att använda mig av strumpor.

Men nu tror jag att det är dags att börja att använda mig av nått annat än tofflor när jag går ut. Och snart kommer vintern, så att då gäller det att använda sig av vinterskor, nått som jag inte har. Mina vinterskor gick sönder förra vintern. Har funderat på om jag ska införskaffa mig ett par skoterstövlar. Dom är varma, håller vätan borta och är lätt att ta på sig. Men kanske inte så jätte snygga, inget man direkt har på sig när man ska på nån middag eller liknade.

Vad för sorts skor tycker ni läsare att man ska för skor?

#strumpor #skor #vinterskor #tofflor
  • 139 visningar

Gillar

Kommentarer

bakaOmat
bakaOmat,
håller med, älskar att ha sandaler/tofflor på sommaren, har jobbat tivoli denna sommar så tyvärr har gympaskorna varit mina bästa vänner i denna värme, fötterna är vita precis som magen, men resent är brunt haha xDnouw.com/bakaomat
Carolina
Carolina,
Trist att behöva byta bort från sköna tofflor, men bra att införskaffa sig ett par bra skor! 😊knaset.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229