Oförklarligt

Dagen började helt fel för mig idag. Hade oturen att försova mig i morse., bara för att jag hade glömt ställa klockan innan jag la mig.

Har varit trött hela dagen, mycket på grund av att jag sovit dåligt och dagen börja fel. Men även för att jag har haft värk i axlar, nacke och rygg som lett till huvudvärk. Nått dom jag har nästan dagligen i perioder. Blir påverkad av värken med trötthet, men är inte så sjuk så att jag måste vara hemma. Värken har iallafall suttit i hela dagen, jag har lärt mig hur jag kan göra för att det ev kan bli bättre. Ikväll så tog jag ett varmt bad, så att större delen av värken har släppt en del.

Samtidigt som jag låg i badet så låg jag och lyssna på Creepypodden, som är otroligt spännande. Det är en podd som läser olika oförklarliga historier och händelser, vissa saker är sanna och andra är påhittade. Nått avsnitt handlar om grottutforskning. Och ett annat handlar om folk som hittar dolda rum i sina nyinköpta hus. Ett avsnitt handlar om getmannen som tar över människors kroppar. Jag lyssnar på podden via Spotify, men det går även att hitta den hos Sveriges radio. Enligt beskrivningen av Creepypodden så står det så här: "Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringsägner"

Programledaren för podden är Jack Wener och Ludvig Josephons är dramaturg och skrivit en del av musiken. Båda två har otroligt behagliga röster att lyssna på.

#creepypodden #värk #bad #försovit
  • 131 visningar

Gillar

Kommentarer

katjaziden
katjaziden,
Åh jag vet inte om jag klarar av att lyssna på sånt 🙈😅nouw.com/katjaziden
Mrs.Kjellström
Mrs.Kjellström,
Aldrig lyssnat på den men ska ta o ge den en chans då den låter så intressant 😃 www.mrskjellstrom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229