Nio årig hora

Sitter och läser om hur barn behandlar andra barn. Senast i dag så läste jag om en nio årig flicka som fick byxorna nedragna av jämnåriga pojkar, som sedan stod och juckade mot henne inför allihopa i matsalen i skolan. Vid ett annat tillfälle så misshandlades flickan på skolgården av pojkarna som kuratorn blev vittne till. Händelsen polisanmäldes, men åtalet lades ner pga att pojkarna är minderåriga. Pojkarna har hållit fast flickan och kränkt henne genom att säga "hora" och "fitta" på bussen till och från skolan. Pojkarna har fått vara kvar på skolan, medan flickan har fått byta skola för att komma undan mobbingen.

Den enda förklaringen mamman fick av skolpersonalen var att flickan var blond och söt och därför spännande att ge sig på. Vad är det för en ursäkt? Det spelar ingen roll hur ett barn ser ut, det ska aldrig ske. Vart har de jämnåriga pojkarna fått för sig att bete sig så, vart har dom lärt sig att säga sånna saker?

Om jag fick veta att nått utav mina barn skulle bete sig på detta hemska sätt så skulle jag bli riktigt förbannad. Dom skulle verkligen få veta hur fel dom gör.

Mobbing har funnits i alla tider, både hos barn och vuxna. Den har bara förändrats genom tiderna. Många skolor och även arbetsplatser har nolltolerans mot mobbing, men ändå så sker det. Ibland får mobbingen väldigt hemska konsekvenser. Det måste ske en förändring idag, en drastisk förändring som motverkar och tar bort mobbingen helt och hållet.

​#hora #fitta #mobbing

  • 105 visningar

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Helt sjukt att värre åtgärder inte tas till. Så vidrigt samhället är idag alltså! Usch vad arg jag blir! Nej, jag ska iallafall uppfostra min son på så sätt att han kan respektera kvinnor!
www.erevel.se/rebeccas
SnabelA
SnabelA,
Dessa barn som behandlar andra illa skulle jag vilja göra både de ena o de andra med, så kanske det blir lite vett i dom. Jag ska göra allt i min makt så att mina barn vet hur dom ska bete sig mot andra och att dom ska hjälpa andra som är i nöd.
nouw.com/snabela
husetfullt
husetfullt,
Vad fruktansvärt. Blir så förbannad. Sådant får inte ske!

Den förklaringen ifrån skolan borde också polisanmälas. Vad dom vuxna säger till barnen indirekt med den förklaringen är att det är okej eftersom flickan är söt. Jag blir mörkrädd.
nouw.com/husetfullt
SnabelA
SnabelA,
Jo den förklaringen är hemsk. Man ska visa barn vad som är okej och inte okej.
nouw.com/snabela
sofiaagerheim
sofiaagerheim,
Nej men fyfan! Är det sant? Blir illamående av att läsa det här! Helt SJUKT!!! 😡😡😡
nouw.com/sofiaagerheim
SnabelA
SnabelA,
Ja har läst om denna händelse lite här och där, bland annat hos aftonbladet. Man ska vägleda barnen så att dom vet vad som är rätt och fel.
nouw.com/snabela