Några knop

Nu har jag bloggat varje dag denna vecka. Kan väl inte snubbla innan målsnöret, så att jag känner lite att jag måste blogga denna regniga söndag så har jag lyckats med att blogga en hel vecka i sträck. Känner mig duktig med det.

Idag händer det inte mycket. Är så kopiöst trött, har varit det hela helgen. I fredags när jag kom hem från jobbet var det inte många knop på mig. Köpte hem lite mat för varken jag eller sambon orkade laga mat. Sen så la jag mig i sängen och slö surfa på telefon. Och somna visst redan vid halv åtta fick jag höra igår av barnen, somna före dom till och med. Och sov ända till halv sju dagen efter, förutom vid två gånger då jag gick upp på toa. Igår höll jag på hela dagen här hemma för att fixa till tills nya soffan skulle komma hem. Skönt nog så bar sambon och mammas karl soffan så att jag slapp bära.

Idag så skulle jag kunna sova hela dagen känns det som. Är sånt väder idag, grått och tråkigt. Sambon är ute och fixar nått med bilen, var tydligen något fel på den. Barnen är ute och gör nått, dom bryr sig inte så mycket att det är dåligt väder. Det enda nyttiga jag har gjort idag är att slänga in lite tvätt i maskinen som jag ska hänga så småningom.

Ska försöka att hitta nå bra träningsprogram så att jag kan träna här hemma. Nått bra borde det finnas som inte är alltför komplicerat och att jag inte behöver ha hundra-femti-elva olika redskap och som jag kan göra här hemma.

#slappa #gråttväder #tränahemma #trött
  • 110 visningar

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Så jobbigt att vara så trött. Hoppas att du kan samla på dig lite ny energikamillaskamera.com/
saraabrahamsson
saraabrahamsson,
Det finns många roliga övningar som du kan göra hemma och det enda du behöver är kroppen 😊 Du kan ju använda en stol eller soffan också om du vill men 😊 Hoppas du hittar något som funkar för dig!nouw.com/saraabrahamsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229