Migrän light

Denna dag har inte varit bra. Vakna för tok för tidigt i morse med huvudvärk delux, slängde i mig värktablett och la mig för att sova nån timme till innan det var dags att kliva upp för väcka barnen och följa dom till skolan. Men hade svårt att koncentrera mig på de jag skulle göra. Huvudvärk delux med illamående, kan säga att jag hade migrän light om det skulle finnas. Hade så pass ont då stt jag spydde en gång.

Kände mig helt borta och slut körd när jag följde med dom till skolan. Så att ha lämnat dom så gick jag hem och sov ca 1 1/2 timme. Värken hade inte försvunnit helt så att jag hoppa in i em varm dusch i hopp om att värken skulle bli bättre. Blev lite bättre.

Sen så skulle jag iväg till jobbet och spendera några timmar där. Kände lite bättre med värken. Stressig dag även där på jobbet. Kände att jag inte riktigt hann med mina arbetsuppgifter. Men jag fick göra så mycket annat så att.

Så att nu känner jag mig upphängd och nefsläppt, och trött. Förhoppningsvis så kommer jag somna strax.


  • 143 visningar

Gillar

Kommentarer

Ulllie
Ulllie,
Men anslut migrän har ju massa huvudvärk var dag . Jobbigt . Skönt det blev bättre me dej . Njut en fin kväll me barnen kram o krya weberskold.blogg.se
Frugan E
Frugan E,
Jobbigt med såna dagar. Migrän sätter verkligen käppar i hjulet för allt. Hoppas det gick över snabbt!www.frugan-e.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229