Lev som du lär

Igår, torsdag, vid halv fem tiden stod en åtta årig flicka och väntade på sin mamma efter att ha lekt med kompis här på mitt område. När hon stod där med kompisen kom det en man och försökte en man dra in flickan in i skogen. Flickorna blev rädda och började skrika, mannen släppte flickan och sprang där i från. Flickorna blev väldigt rädda. Polisen blev kontaktad och tog emot en anmälan. Vad som händer med den vet jag inte.

Vad hade hänt om mannen hade lyckats få med sig flickan?

Varför valde han just den flickan?

Tycker att det är väldigt otäckt att det finns dom som går på barn, barn som är oskyldiga. Det är så kolossalt många barn som försvinner och blir utsatta av olika saker här i våran värld. Man lär barn vad som är rätt och fel redan när dom är små, så varför lever man inte efter det man lär sina barn? Att man ska vara snäll mot andra. Att alla är lika mycket värda.

Om man skulle leva det man lär barnen så skulle nog mycket av det hemska som händer i våran värld försvinna, många av dessa krig kanske skulle sluta.

​#kidnappa #barn #krig #orättvisor

  • 124 visningar

Gillar

Kommentarer

melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Det är så sjukt jävla läskigt. Och det går så sjukt fort dessutom, nä fy fan. Idioter finns det. Jag läste igår att i Australien hade 500 000 kalvar kidnappats och slaktats på 1 år. Det fick mig verkligen att tänka, tänk om det hade varit 500 000 människobarn istället? Nä för mig är det helt sjukt att många inte anser alla vara lika värda :/nouw.com/melissaskywalkz
katjaziden
katjaziden,
Fy så obehagligt!!! Får rysningar bara av att läsa om det!!! nouw.com/katjaziden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229