Lee, ilsken och purken

Jag vet inte hur många telefonförsäljare jag har pratat med genom årens lopp. Nu på senare år svarar jag inte på okända nummer. Den värsta telefonförsäljaren jag har varit med om ringde mig för nått år sedan från telefonbolaget Hallon och envisades med att jag skulle byta till dom. Min månads kostnad skulle bli så mycket billigare enligt honom, om jag minns rätt så skulle jag betala 149 kr i månaden med hallon. Jag sa att det inte kunde bli billigare för mig, pga att jag betala mellan 50-100 kr i månaden då. Då blev han purken för att jag inte ville byta till hallon, och försökte övertala mig ännu mer att byta till hallon.

När jag frågade honom vad han använd för mobilabonnemang så svarade han att han hade telia. "Varför har du inte hallon om du jobbar där själv och tycker att det är ett sånt bra erbjudande?" frågade jag honom då. Då svarade han att han hade nyss börjat jobba där på Hallon, och inte hunnit byta operatör ännu. Hur sant det var, vet jag inte.

Till en början så sa jag att jag ville kolla upp och jämföra hallon med min dåvarande operatör, men det gick inte för sig för försäljaren, han vela att jag skulle tacka ja till honom där och då i luren. Till slut så sa jag att jag inte var intresserad av att byta och försökte avsluta samtalet för att jag inte hade tid och prata mer med honom, men han gav sig fortfarande inte och fortsatte att prata på. Så till slut så blev jag så himla lee på honom och sa ilsket att jag verkligen inte var intresserad av det han erbjöd mig och inte hade tid och prata mer med honom och la på luren.

Det är mitt värsta samtal med en telefonförsäljare, för att denna gav sig inte och märktes att han ville ha nya kunder, han fick säkert bonus för varje kund som han raggade upp där i luren. Tack vare honom så är jag lite anti mot Hallon, även om själva företaget kan vara bra, så har denna telefonförsäljare förstört min bild mot Hallon.

Telefonförsäljare är nått som jag ogillar skarpt, speciellt sådana som inte kan acceptera ett nej. Sådana där telefonförsäljare som ringt hundra-femti-elva-gånger och man har sagt nej minst lika många gånger, och dom fortsätter att ringa en.

#hallon #mobil #operatör #telefonförsäljare

  • 83 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229