Långdragen och stel

Äntligen är denna dag över. Dagen började när klockan ringde klockan fem, kände redan då att dagen skulle bli lång pga att jag har varit så himla stel i axlarna, framför allt i den högra, har varit stel dom senaste dagarna. I morse kände jag att värken hade letat sig upp till nacken som under dagen blev huvudvärk rätt tidigt på morgonen som gjorde att jag blev extremt trött hela dagen på jobbet. Sen väl hemma så har jag inte gjort många knop. Har typ bara fixat mat till barnen och fixat med disken.

Har även mejlat med cdon under gårdagen och idag. Skickade efter lite därifrån i måndags, sen dess har min beställning varit under bearbetning. Mejla dom och fråga när det skulle skickas iväg, fick då svaret att min produkt har en leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Först idag så fick jag mejl om att min beställning hade blivit ivägskickat, efter fyra dagar, i fyra dagar har dom bearbetat min beställning. Så att de där dagarna som dom skrev att det skulle ta höll inte alls, dålig stil av dom enligt mig. Tur att jag inte är i behov av dessa saker under helgen.

Beställde även från Lekmer samtidigt, den beställningen kunde jag hämta ut redan i onsdags. Så att där ifrån gick det fort att få mitt paket. Så att dom får två tummar upp för att dom är snabba. Men det var mycket som var slutsålt, det väldigt tråkigt, hittade rätt mycket som jag hade velat skicka men det var tyvärr slutsålt.

Ett stort plus att jag skicka efter var att jag fick tillbaka pengar för att gick via Refunder. Beställer inte ofta från nätet, men kul att få tillbaka pengar när man handlar.

#cdon #lekmer #återbäring #refunder
  • 305 visningar

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
TRist att leveransen drog ut på tiden men det får man nog räknan med lite i juletider tyvärr.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Så jobbigt det är när man får så ont i huvudet pga att man är stel, vet hur det är. Tråkigt att cdon inte håller det dom säger men hoppas sakerna kommer nästa vecka😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229