Kyler och värmer

Innehåller affiliate-länkar

Har mycket problem med värk i axlar som leder till huvudvärk och illamående, som ibland kan bli en lättare form av migrän, blir då känslig mot vissa ljud, ljus och lukter, och det är inte alltid värktabletter funkar och det är inte alltid jag vill ta tabletter heller.

Har testat att smörja axlar och nacke med ormsalva massasgeliniment, som är luktfritt eftersom jag blir känslig mot vissa lukter. Men för mig så hjälper den inte alls, så att det är ungefär som en vanlig salva. Plusen för denna är att den är luktfri, relativ billig och finns i den matvarubutik som jag oftast handlar i. Minus är att den inte har någon verkan på mig.

Har även testat att använda aloe vera heat crem på axlar och nacke, den luktar väldigt starkt, ungefär som jenka tuggummit som fanns förr. Men den funkar jätte bra, den både kyler och hettar samtidigt på ett skönt sätt. I 9 fall av 10 försvinner min värk i axlar och nacke. Plusen för denna är att den hjälper otroligt bra, luktar gott och finns i den lokala matvarubutiken som jag handlar i. Minus är att den är lite dyrare än ormsalvan, men att den är så bra så väger det upp att den är lite dyrare.

Rekomenderar verkligen aloe veras heat crem, den funkar väldigt bra på utsatta områden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229