Klarvaken drake

Kan inte sova. Är alldeles klarvaken. Tur att jag har semester så att jag slipper kliva upp så tidigt imorgon bitti. Barnen är så pass stora så att dom klarar sig själva på morgonen, det är så skönt.

Ligger istället och kollar runt på olika tatueringar, är så himla sugen på att göra en ny. Har ju ändå en rätt stor på vänster överarm som jag är så himla nöjd över.Är sugen på att göra nått som är i samma stil som denna. Men är så himla svårt att hitta den där rätta. Det finns ju så många som är fina, men ingen som jag direkt har fastnat för.Denna hittade jag på pinterest och tänkte att nått sånt här skulle jag vilja göra på min vänstra underarm. Men jag vet dock inte om den passar ihop med den jag har idag.

Jag får ta och kolla runt mer så får vi se ifall jag hittar nått jag verkligen fastnar för och känner att det är den rätta.

#tattoo #drake #dragons #denrätta #pinterest #kanintesova #klarvaken

Gillar

Kommentarer

Åh så fint, då är det drakar som är din grej på tatueringar då misstänker jag? Jag gillade den där med tre den kändes lite som Game of thrones och den serien fullkomligt älskade jag 😊.
www.saramadeleine.se
Ullie,
samma här med tonåringar som sover länge . ja men drakar är söta tycker ja
weberskold.se
Tess,
Hatar att inte kunna sova I know haha 😛 Jag somna i soffan ikväll i nå timmar å nu är ja pigg o kan inte somna wieee!! Snygga tattoooos
blondinas.se
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, jag har också haft ett sug efter att göra fler tatueringar den senaste tiden, men jag kan verkligen inte bestämma mig till 100% vad jag ska göra jag heller. Finns ju SÅ mycket fint som man faktiskt hade kunnat tänka sig.
nouw.com/charlottelinden
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Värkligen så jobbigt då man inte kan sova tycker att dina taueringa är super snygga❤️
nouw.com/amandamalmflod
Jenny,
Åh det tror jag hade blivit jätte fint.
du kan ju visa tatueraren vad du har nu och sen den bilden men att den ska vara i samma stil som den du redan har så kan han/hon göra om så den passar ihop. Tror det skulle bli riktigt häftigt!

kram kram
jenzel.se
Madde ,
Har förstått att det är smått beroendeframkallande med tatueringar då man väl börjat. Ville för några år sen, men det blir ingen här
www.nouw.com/madelena
Lexochlogan
Lexochlogan,
JA mm man är så pigg är det skönt att man är ledig. Jag har dagar när jag är vaken till 2-3 och andra när jag somnar 8-9 på kvällen, tur man kan göra båda. Fina tatueringar, vågar inte själv göra nån
nouw.com/lexochlogan
Diana Saelöen,
Skönt med semester och barn som klarar sig en hel del själv. Jag gillar drakar, men förstår att det är svårt att välja en som passar.
nouw.com/fibrolivet
Amandizan
Amandizan,
Det var väldigt fina tatueringar du kollar på hoppas du hittar någon du fastnar för 😊
nouw.com/amandizan