Kärleken har faktiskt gränser

Läste en artikel hos metro som handlar om en 18 årig kvinna från Great Lakes-regionen i USA, som har ett förhållande med sin pappa. Dom planerar både bröllop och barn ihop. Kvinnans föräldrar skilde sig när hon var liten, hon flyttade med sin mamma och träffade inte sin pappa på 12 år, och sen när dom träffades så blev dom kära i varandra och kände dom en sexuell attraktion mellan varandra. Kvinnan som vill vara anonym i artikeln, flyttade in till pappan, dom flytta till New Jersey där incest inte är straffbart så länge båda parter är över 18 år

Läste även en liknade artikel hos expressens omtalat om en kvinna som 16 åring födde en son, som senare adopterades bort. Dom fann varandra igen när sonen var 18 år, och ju mer dom träffades desto mer kände dom att det var mer känslor mellan dom än bara mor och son känslor. Eftersom incest är olagligt, och fjärde gradens brott och kan ge fängelse, så lever mor och son åtskilda på order från domstolen. Men dom säger att dom inte kommer att ge upp varandra. Kvinnan säger att om hon skulle tvingas säga upp kontakten med sina övriga nio barn skulle hon göra det, för sin sons skull. Det får mig att fundera, hur kan man vilja säga upp kontakten med sina övriga barn, bara för att man har blivit förälskad i ett av sina barn.

Jag har uttrycket om att kärleken inte har några gränser, men i detta har kärleken en gräns. Iallafall om man frågar mig. Man inleder inte ett förhållande med sitt barn. Man ska föräldrar till sina barn, inte nån käreste.

Tänkte på en artikel som jag läste om i våras, som jag skrev om i april. Den handlade om att liberalernas ungdomsförbund (LUF) tyckte att incest skulle bli lagligt, på grund av att syskon över 15 år skulle kunna inleda ett förhållande med varandra. Det inlägget går att hitta HÄR.

Att ha ett förhållande med en biologisk familjemedlem är så fel tycker jag.
Kärleken har faktiskt gränser.

​#kärlek #incest #LUF #förhållande

  • Nyheter
  • 128 visningar

Gillar

Kommentarer

Madde Livet som mamma lärare och doula i Dalarna
Håller med! Där är det verkligen inte okej :Swww.saramadeleine.se
Anjelickah
Anjelickah,
Håller med, kärlek har faktiskt gränser! nouw.com/anjelickah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229