Irritations objekt #2

Irritations objektet för denna gång är grannar. Har haft alla möjliga olika sorters genom alla mina år. Vissa grannar har varit väldigt bra, så att det är inte dom jag vill ta upp, utan dom andra som är mindre bra. Som tex för många år sen hade jag en granne som fick för sig att sätta igång med karaoke på en fest kl 21 så att det ekade i hela trapphuset. Och när störningsjouren kom dit och bad att dom skulle sänka volymen, så hörde jag att grannen sa att dom bara skulle hålla på en stund innan dom skulle vidare. Dom hade noll koll på att dom störde hela trapphuset.

En annan granne som jag har haft började borra med en betongborr kl 22 på kvällen, när jag gick och prata med denne och bad att dom skulle göra det dagen efter istället för att jag har barn som försöker sova så sa dom bara att dom snart skulle vara klara och fortsatte. Dessa grannar hade jag mycket "problem" med. Dom spela musik så att det hördes långa vägar, en gång när jag tog upp det med dom så sa dom bara att dom hade fått tillåtelse till att spela så hög musik. Av vem vet jag inte. Dom slog sönder dörrar i trapphuset. Dom bråkade mycket med varandra. Det var mycket alkohol som dracks där, och även narkotika. Iallafall en av familjrmedlemmarna var kriminell, vet att har gjort en del brott däribland knivhuggit en annan person. Dessa saker är bara en bråkdel av alla saker dom gjorde. Som tur så blev dom så småningom vräkta.

En annan som är jobbigt är när grannarna tar sig upp och ner i trapphuset och det låter som en hel elefanthjord som springer upp och ner tillsammans med en grupp schimpanser. Jag förstår inte varför man måste väsnas så mycket på ett ställe där det ljuden blir extra starka.

Jag säger inte att jag inte tål ljud och rörelse från mina grannar. Men det finns dock nån måtta man får stå ut med enligt mitt tycke.


#irritation #grannar #musik

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Ja usch vet precis hur du menar me detta med grannar och det e riktigt jobbigt och speciellt när det är lyhört . michellefrandell.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Ja grannar som låter jättemycket är så jobbigt. Det som är bra nu är att dessa grannar jag har nu inte låter så mycket. Men i min förra så kunde en granne ställa sig trphuset och prata, när han var full😕Så nej jag förstår dignouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229