Installerad och klar

Den nya soffan är installerad och klar. Den är så himla skön att sitta i, den är perfekt att krypa upp i och bara mysa. Har redan hittat min favorit hörna i den, bredvid soffan har jag ställt ett litet sidobord där jag kan lägga ifrån mig mina handarbeten som jag håller på med.

Bordet som följde med bordet är lite slitet. Ev om det blir om målat eller om det blir ett nytt bord lite längre fram återstår och ser. Det får iallafall duga tillsvidare.

Nu kommer jag att få det svårare att slita mig från soffan och lägga mig i sängen för natten nu när man har en sån skön soffa att sitta i. Men fördelen med denna soffa är om sambon snarkar för mycket kan jag gå och lägga mig i soffan och sova istället 😀 😁 Eller om jag får en envis hosta så att jag håller på att hosta lungorna ur mig så kan jag lägga mig i soffan för att slippa störa sambon. Den förra soffan som vi hade var inge skön alls att sova i, det var en soffa i skin. Gillar inte alls skinsoffor, först är dom iskalla, sen efter en stund så klibbar man fast om man sitter med bar hud i en sån soffa.

Men nu ska jag iallafall försöka att slita mig från soffan och krypa till kojs och försöka att sova några timmar.#dubbeldivan #soffa

  • 66 visningar

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Så fin! Förstår att ni är nöjda! 😊 nouw.com/missjohansson
Amanda (Swedish Passport)
Amanda (Swedish Passport),
Åh så härligt med en ny soffa! Riktigt fin var den 😊swedishpassport.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229