Ingen värsting

Äntligen har jag införskaffat mig i en dator. Så länge som jag har funderat på att köpa det. Så att nu har jag äntligen gjort det. Det blev en huawei från elgiganten. Ingen värsting dator direkt, men jag klarar mig gott och väl med den.

Det kommer att bli betydligt enklare att blogga nu. Tidigare så har jag bloggat antingen via telefonen eller surfplattan, och det är jobbigt och blir lätt inte så jätte långa blogginlägg. Blir lättare att redigera inläggen med dator också.

Sen så ska jag eventuellt börja plugga till hösten. Chefen har frågat mig ifall jag vill göra en validering till undersköterska, och jag har tackat ja till det. Så får se ifall det blir någon utbildning till hösten. Om det kommer att bli det så kommer jag att plugga till en del procent och jobba till en del procent, vet inte hur upplägget kommer att bli och hur många procent jag ska plugga vs. jobba. Men det är ju ändå bra att plugga upp så att jag får rätt utbildning. Och om det nu blir skola till hösten så är det ju bra att ha en dator, för att i dagens samhälle så behövs det en dator i skolor. Annat var det när jag gick i skolan. Då fanns det knappt datorer, när jag gick på högstadiet så hade vi lektioner i skrivmaskin där vi skulle lära oss bla rätt fingersättning, vad gammal jag känner mig nu när jag hade lektioner i skrivmaskin i skolan. När jag började gymnasiet så fanns det datorer i skolans bibliotek som eleverna fick låna. Sen så hade vi lektioner i data, men jag kommer dock inte ihåg nått därifrån.

Känner mig ännu äldre när jag tänker efter att det är ca 20 år sen jag slutade skolan. Åren bara springer i väg. Och inte blir jag yngre.


  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Mycket lättare att blogga från datorn. Min börjar strula lite för mycket och kortläsaren har gett sig. Har tittat på en huewei. Är du nöjd med din? Vilken modell köpte du?
nouw.com/madelena
SnabelA
SnabelA,
Det lilla som jag har suttit med den så är jag jätte nöjd med den. Det är en matebook d, 14 tum. Den r tydligen topptestad hos elgiganten.
nouw.com/snabela
Amanda ,
Vad är det du jobbar med just nu? Blev nyfiken. Kul att du ska börja studera till hösten kanske. Hoppas det kommer gå bra för dig 😊
amandizan.wordpress.com
SnabelA
SnabelA,
Jag jobbar som omvårdnadspersonal på ett demensboende. Det är tänkt att jag ska läsa till undersköterska. Får se ifall det blir nå skola till hösten.
nouw.com/snabela
Tess,
De är så lättare o skönare o blogga med en dator men ja mer bekvämt med mobilen vars fan du än är 😊 grattis till ditt dator köp gumman 😊
blondinas.se