Höggs ihjäl med 39 knivhugg

​Läste en artikel på aftonbladet om en man som höggs ihjäl med 39 knivhugg pga att han hade krockat lätt med en annan bil. Vittnerna sa att knivmannen såg helt blank ut i ansiktet under attacken. 

Pappan har bett flera gånger om hjälp med sonen. Fadern ansåg att sonen har varit en tickande bomb  under en längre tid, men sonen har inte fått någon hjälp. 

Måste sånna här saker för att folk ska få hjälp?
​Det blir ju fel sorts hjälp som dom personerna får då. Det är hjälp som kommer försent. Den hjälpen skulle dom ha fått innan dom gör sånna hemska saker som att knivmörda någon.

Artikeln till detta hittas HÄR

Sjukvården funkar inte på många ställen. Många som får hjälp alldeles för sent, om dom får hjälp överhuvudtaget. Man får åka långt för vissa saker inom sjukvården. Som tex så måste man åka minst 10 mil för att komma till BB när man ska föda barn här där jag bor. Det är inget man direkt längtar efter då man sitter i bilen och har värkar. Sen vissa undersökningar måste man även åka 10 mil för att få, även undersökningar som kanske bara ta tio minuter. I sånna lägen så måste man ta ledigt en hel dag för att kunna ta sig till läkarbesöket.

  • Länkar
  • 43 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229