Hårvård

Innehåller affiliate-länkar
För ett tag sen så skrev jag om att jag äter silicea tabletter. Kan säga att jag upplever mitt hår känns betydligt tjockare än tidigare, så att jag kommer att fortsätta med dessa tabletter.


Fick även ett tips av en kollega om ricinolja, hennes hår hade vuxit väldigt bra av det. Så att jag googla runt om det, och hitta information att folks hår hade vuxit upp till fyra cm på en månad. Om detta är sant vet jag inte. Men jag har iallafall beställt hem det för att testa om det stämmer. Ricinolja bör komma senast på tisdag. Ska bli kul och se om det blir nå resultat.


Nu ska jag ta och sätta mig och lyssna på åskovädret som drar förbi, så himla mysigt. Men ändå lite läskigt. Det mullrar så att rutorna skakar.


#hårvård #silicea #ricinolja #åska
  • 36 visningar

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Spännande att höra om ricinolja funkar! Upplever du att du tappar mindre hår nu när du börjat äta Silicea? www.popprinsessan.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Spännande! Jag tycker det är så roligt med hårvård. Jag har inte testat de där tabletterna men jag har testat recinolja. Dock vet jag inte om det fungerade. Tyckte det var svårt att använda då den var så trögflytande. Men ser frame mot att höra vad du tycker! 😊 // Petra Elisabeth nouw.com/petraelisabeth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229