Hånskrattar åt mig

Idag så har jag en dålig dag. Måste erkänna det för mig själv och få ner det på print. Har huvudvärk, en sån där huvudvärk där jag är känslig mot starkt ljus. Har även ångest, huvudvärken gör ångesten inte bättre. Så att jag ringde och sjukanmälde mig, för att jag kände att jag inte skulle klara av att jobba ikväll. Så att nu sitter jag inne i ett mörkt rum och skriver. Det är inte mycket jag har orkat att göra idag. Skjutsade barnen till första skoldagen i morse, duschat och satt igång diskmaskinen. Sen så har jag mest bara legat och vilat och inte gjort så mycket mer. Får hoppas att värken och ångesten släpper snart.


Jag vet inte vad som är värst av dessa två, huvudvärk eller ångesten. Tror nästan att det är ångesten som är värst. Huvudvärken vet jag att den kommer att släppa efter några timmar, förhoppningsvis, om det inte är en sån där envis huvudvärk som sitter i någon dag.

Men ångesten, den vet jag aldrig när den kommer att släppa. Har känt ångesten ligga och pyra i några dagar nu och idag så blossa den upp. Känns nästan som en stor eld inom mig med jätte lågor som brinner ohejdat, som inte kommer att slockna på ett bra tag. Det känns nästan som elden håller på att karva ut mitt innanmäte. Allt jag vill göra är att bara försvinna från den smärtan, men hur jag än vrider och vänder mig så kommer det inte att försvinna. Den finns fortfarande kvar där och hånskrattar åt mig och bara blir större.#ångest #huvudvärk #psykiskohälsa #hånskratt

  • 29 visningar

Gillar

Kommentarer