Handla och få tillbaka pengar

Håller på att kolla in på Refunder vad det är för slags sida. Det låter ju nästan allt för bra att få tillbaka pengar när man går via dom och beställer saker via nätet. Det är över 540 butiker kopplad till Refunder och dom erbjuder upp till 10% återbäring om man handlar av någon av de kopplade butikerna, även välkända butiker.


Som tex om man beställer tv-kanaler via Boxer så kan man få tillbaka 250 kr in på sitt refunder konto. Eller om man hellre vill ha från Viaplay så kan man få upp till 45 kr i återbäring vid ett köp hos dom.


Matkassar verkar vara väldigt populärt nu för tiden, och att beställa hem snabbmat har väl varit populärt i bra många år. Hos Refunder så går det att hitta onlinepizza (som ger 0,75% återbäring) och Linas matkasse (som ger 12,5% återbäring).


Och om man ska ta en sen semester och vill ut och resa så kan man beställa resan SAS (45 kr), hotell via Hotels.se (5% återbäring) och hyra bil via Hertz (2,5% återbäring)


​Det finns så många fler butiker, så att det är bara att kolla in hos Refunder och se ifall man hittar sin favorit butik bland dom.


#refunder #pengartillbaka #sparapengar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229