Grossister och återförsäljare

Har funderat på om jag skulle starta upp en egen liten butik och sälja hemifrån. Men att jag inte skulle ha nått lager hemma, det kan vara skönt att slippa ha det. Jag vet exakt vad jag menar, men har svårt att berätta vad jag menar, men ska försöka att göra det.

Jag ska försöka att hitta nån grossist som kan bli mitt "lager", och jag ska sen sprida ut vad jag har till försäljning så som tex på tradera, blocket, köp och sälj sidor på facebook. Så får folk säga vad dom vill ha så skickar jag iväg det till mitt "lager" som senare skickar det direkt till kunden. Ungefär så som Oriflame, parylite och försäljning av jultidningar. Skillnaden bara är att jag vill att jag produkterna helst vill ska skickas direkt till kunden, men just den biten kanske inte går. Att jag vill slippa vara den som levererar produkterna är att jag vill att kunder som bor längre ifrån mig ska ha möjlighet till att bli kunder till mig.

Så om det är någon som har nått tips på nån grossist eller nått annat som man kan sälja så tar jag gärna emot tipsen.

  • 73 visningar

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,

Jag har kanske missat något inlägg där du skrivit om detta, men vad är det för typ av produkter du vill sälja? det är ju viktigt att veta när man ska hitta en grossist. Det är ju spännande med egen butik och att lägga upp planer för en sådan...du kan kanske börja med mer samarbeten med sådana du vill sälja för eller...äsch, jag är dålig på sånt här och är nog inte rätt person att ge råd.🤔☺️

nouw.com/fibrolivet
SnabelA
SnabelA,
Jag har inga produkter att sälja just nu, håller på att kolla runt vad man kan sälja, vad som går att sälja någolunda lätt. De grossister som jag har hittat säljer inte till privatpersoner, utan bara till företag. Men ett samarbete har jag funderat har jag funderat på, men då gäller det att hitta nått företag som vill göra det, och det är inte det lättaste.
nouw.com/snabela
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men vad kul att du planerar att öppna en liten butik hemma perfekt i dessa tider 😊

nouw.com/amandamalmflod
SnabelA
SnabelA,
Jo jag tycker det jag med att det är perfekt att ha en lite webbutik så att mina kunder kan sitta hemma och beställa 😊
nouw.com/snabela
fighterwomen85
fighterwomen85,

Det låter ju bra 🙂👍. Ha en skön söndag!

nouw.com/fighterwomen85
Jessiekaos
Jessiekaos,

låter som en spännande ide, hoppas du får till det så som du vill ha det <3

nouw.com/jessiekaos
SnabelA
SnabelA,
Jag hoppas det jag med 😊
nouw.com/snabela
Sandra Jönsson,

Kul med funderingar kring att starta eget. Ska det vara din huvudverksamhet eller vara något litet vid sidan av det andra? Lycka till!

sandrajonsson.se/
SnabelA
SnabelA,
Har tänkt att ha det på sidan om, så att det blir som en extra inkomst.
nouw.com/snabela