Gratis surfplatta

Har varit medlem i en panel i nått år, i den ska man registrera allt man handlar, så som tex det man handlar ofta så som maten och även det man köper mer sällan så som tex kläder. Man scannar in de varor man har köpt in, sen så skriver man vart man har köpt det och vilken summa det är. Sen så kommer det att omvandlas till poäng, man får 40 poäng per vecka. Man får även lojalitet poäng fyra gånger per år, sammanlagt 1050 poäng.


När man har lyckats få ihop tillräckligt med poäng så kan man byta dessa poäng till olika premier i shopen, som är öppen fyra gånger per år. Nu när shopen var öppen sist hade jag lyckats att samla ihop så pass mycket poäng så att jag kunde skicka efter en Lenovo yoga tabell 3 10" surfplatta. Fick hem den igår, så att hela kvällen satt jag med den och gjorde en massa med inställningar. Hittills är jag super nöjd med den.


Fick denna platta helt gratis pga jag har scannat in det jag har handlat. Det är kul att få saker gratis. Denna kan jag använda när jag stickar eller virkar och behöver ha ett mönster. Kan även använda den när jag vill titta på nån film när jag ligger i badet, då kan stå bredvid karet, för att den har ett väldigt praktiskt litet ställ som gör så att den kan stå upp i olika vinklar.

Kommer även att använda platta när jag ska till och blogga, betydligt lämpligare att använda än att blogga på mobilen. Har ju ingen dator som funkar riktigt bra.

#panel #lenovo #surfplatta
  • 177 visningar

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Grattis. Gratis är ju alltid roligt. Det måste vara svårt att alltid blogga från mobilenkamillaskamera.com/
SnabelA
SnabelA,
Jo det blir drygt emellanåt.nouw.com/snabela
Amandizan
Amandizan,
Vad roligt! Det är alltid kul att få gratis saker. Och en platta är ju riktigt bra och smidigt av många anledningar 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229