Fejk familj

Finns en människa med dennes familj som jag har väldigt svårt för, även om jag aldrig har träffat dessa människor så har jag ändå väldigt svårt för dom. Det är Pontus Rasmussen och hans familj. Youtube går väldigt mycket här hemma hos mig, det är mina barn som gillar att kolla på YT, och det är ofta Pontus och hans föräldrar som dyker upp i rutan.

Det som jag tycker är jobbigt med Pontus och hans föräldrar är inte vad dom gör, utan hur dom gör det och hur dom beter sig. Jag antar att dom har nått slags manus som dom följer när dom filmar. Men tänk om dessa människor kunde lära sig manuset utantill, om dom nu har ett manus. Jag tycker inte att det låter avslappnat när dom pratar, låter nästan som läser sina repliker innantill eller något i den stilen. Det låter inte naturligt tycker jag när dom gör sina klipp.

Sen så läste jag en artikel om Pontus om att han hade lurat barn att ringa till honom genom att säga att han ville bli vän med dom, och då var det ett betal nummer som kostar en hel del. Flera barn som hade ringt ett flertal gånger till detta nummer utan att komma fram, och då har telefonräkningen hamnat på flera tusen. Pontus själv tycker inte att han har gjort något fel med detta, han anser inte att han har lurat någon. Han säger själv att han har informerat vad det kostar (som man är skyldig till). Men han har dock inte informerat tillräckligt bra/ofta för att det är inga barn som har uppfattat vad det har kostat.

Har även läst att han även hellre umgås med barn runt 12 års åldern än dom i sin egna ålder, han själv är född 1998, så att han är 23 år gammal. Hur vida detta är sant vet jag inte. Men om detta är sant så blir man ju fundersam, vilken normal 23 åring umgås hellre med ett barn än någon i sin egna ålder?

Gillar

Kommentarer