En mörk tid

Har haft ett långt blogguppehåll nu. Har lite dåligt samvete för det. Ska försöka att komma igång att börja blogga igen. Har varit mycket på sista tiden. Barnen går i skolan, jag jobbar heltid, när jag väl är ledig så är jag trött och har inte så mycket ork till så mycket.

Sommaren är nu slut för detta år. Det börjar bli kallare ute och träden har börjat att tappa sina blad. Det börjar även bli mörkare om kvällarna, det är väldigt mörkt ute när jag ska cykla hem vid kl 21 från jobbet. Snart kommer det att vara mörkt redan vid fyra. Längtar inte till vintern, det är så deprimerande med mörkret och kylan. Men dock finns det några få fördelar med vinterhalvåret. Det är bla att man kan börja tända ljus och mysa ner sig under en varm filt och framför nån bra film. Och det är lättare att somna när det är mörkt ute.

Nu sitter jag och funderar om jag ska ta mig i kragen och städa. Eller om jag ska skriva framtida blogginlägg. Eller om jag ska färga håret. Eller om jag ska kamma igenom katten dom har en massa med tovor.

Det som lockar mest är att få lägga omkull mig och sova i några timmar. Är så kopiöst trött.

  • 118 visningar

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Välkommen tillbaka. Färga håret kan ju vara kul om man blir nöjd såklart. Ha det gottkamillaskamera.com/
misslindhe
misslindhe,
Alla behöver paus ifrån sociala medier ibland, välkommen tillbaka!

Jag tänder mer än gärna ljus nu när mörkret börja falla!
nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229