Drakar och vadå...???

Tur att det finns papper och penna.
För att ibland när jag får långtråkigt så kommer det fram och får för mig att rita lite granna.
Kanske skulle införskaffa färgpennor av nått slag så att jag har att färglägga det ritar.


Dessa två är bara lite streck lite hit och dit, jag vet inte riktigt vad det ska föreställa.
Hade bara lite långtråkigt.


Denna slängde jag bara ihop idag precis innan jag slutade för dagen. Blev väl klar på kanske fem, tio minuter. Blev rätt nöjd med den, pga att den blev lite gullig.


Den vänstra är nått jag skulle kunna tänka mig att ha som tatuering, skulle nog passa att ha på insidan av underarmen, huvudet är nånstans vid armvecket och svansen går runt handleden. Men vet inte om jag ska i färg eller i svartvitt. Men är inte helt nöjd med den, känns som det är nått som fattas på den.

Den högra är nått jag bara har försökt att bearbeta om den vänstra bilden. Men den ser lite rumphuggen ut, men är dock rätt nöjd med vingarna med den högra. Men den högra är inte helt klar ännu, den ska bearbetas mer innan den är helt klar.

Skulle gärna vilja ha nån slags tatuering, gärna en drake av nått slag. Vet dock inte om det blir nån utav dessa, eller om jag tar med mig några olika bilder till tatueraren och visar vad jag skulle kunna tänka mig så får hon rita upp något. Men då måste jag ha pengar till det, det kostar ju dock att tatuera sig.


Vet inte riktigt vad detta ska föreställa, nån slags fjäril av nått slag. Men är inte helt klar ännu, den ska bearbetas lite till innan den är helt klar, jag känner att det är nått som saknas men vet dock inte vad bara. Den får ligga ett tag så kanske jag kommer på vad det är som saknas.

Gillar

Kommentarer

Days by Johanna
Days by Johanna,
Vad duktig du ärdaysbyjohanna.blogspot.se
SnabelA
SnabelA,
Tack så mycket. Blir jätte glad för att du tycker det 😊nouw.com/snabela
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Haha fränt fjäril du ritat där.👍😉 ja kan inte ens rita fjärilar ja. Ja ä as kass på å rita å måla själv. Har kass fantasi men.. försöker ibland komma på nåt å måla/rita men det blir aldrig som ja tänkt mig då heh.. nouw.com/mittlivommig
SnabelA
SnabelA,
Tack så mycket. Jo jag förstår exakt vad du menar. Jag har en bild inne i huvudet hur jag vill ha det, men kan inte få ut det på pappret. nouw.com/snabela
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229