Döljer allt för alla och för mig själv

Jag förstår mig inte alltid på mig själv. Jag kan gå omkring och vara som en zombie hela dagen pga att jag är så himla trött. Men sen när väl kommer så kan jag inte sova. Jag har ingen riktig ro att gå och lägga mig, därför så kommer jag alltid i säng alltför sent, som gör att jag somnar alltför sent som sen leder till att jag får alltför få timmars sömn. Så när klockan ringer fem på morgonen, så är jag så oerhört trött och gärna vill vända på mig och sova några timmar till. Men det går inte för att jag måste kliva upp och göra mig klar för jobbet. Så att det blir som en ond cirkel.

Trivs bra på jobbet, där kan mina tankar försvinna, och även oftast min ångest, mycket på grund av att där tränger jag bort alla tankar och vill vara på topp och glad när jag tar hand om de gamla på ålderdomshemmet. På jobbet är det mycket att göra, där har jag så mycket annat att tänka på så därför har jag aldrig tid att tänka på mig själv.

Jag har mått dåligt i perioder i många år. Har alltid döljt hur jag mår, dels för att jag inte vill prata om mina problem och mitt mående med andra för att jag har svårt att prata om det, för att jag inte vet hur jag ska prata om det.

Tiger om mina problem och mitt mående för att jag inbillar mig att det ska försvinna om jag gör det, ja jag vet att det är en knepig och konstig inställning, men när man har fått för sig något så är det svårt att göra en förändring eller tro något annat.

Tiger om mina problem och mitt mående för att jag inte vet vilka ord jag ska använda. Jag kan inte heller förklara för mg själv hur det ligger till, och då blir det ännu svårare att förklara för någon annan.

Jag har haft hjälp i olika format, men inget som har hjälpt mig. Mycket på grund av att jag inte vågade tala om det som jag tränger bort, och även för att jag inte vet vilken ände jag ska börja i. Även för att jag inte varför jag perioder då jag inte är på topp.

Det kommer säkert komma någon och säger till mig att jag inte kan skriva om detta i bloggen, där vem som helst kan läsa. Men det känns som det kvittar. Jag skriver om mig själv i min egna blogg.

Men nu ska jag ta mig i kragen och försöka att somna så att jag får några timmars sömn.

  • 116 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229