Dille på korgar

Har fått dille på att göra korgar av olika slag. Har gjort en de i olika storlekar, men några av dom är inte alls nå fina. Dessa fyra korgar som är på bild är jag mest nöjd med.

Den första korgen har jag gjort i gamla lakan. Var väldigt kul att göra den, men var lite svårt ändå pågrund av att gamla lakan inte är så följsamt. Men väldigt bra sätt att återvinna på. Denna korg har barnen fått som dom kan ha inne på rummet och ha leksaker i.


Dessa två korgar har jag gjort i zpagetti-"garn", även det är återvunnet "garn". Hade länge velat testat att göra något i zpagetti, så när den lokala garnaffären hade en stick-kväll så passade jag på att köpa mig ett nystan. Så att det resulterade i dessa två korgar. Ett väldigt trivsamt garn som jag ska köp in fler gånger och göra något med, har bland annat sett en sittpuff med detta garn som jag skulle vilja göra nått tag. Har även sett andra göra bland annat väskor av zpagetti garn. Får se vad jag gör i framtiden.


Den sista korgen är gjort i järbos garn, vela mest bara testa och se hur det blev om man gjorde en korg i det garnet, och det blev rätt lyckat ändå tycker jag. Är lite småfix kvar på denna korg innan den är helt klar.


Skulle vara kul ifall jag kunde göra sånna här korgar och lyckas sälja, undra ifall det finns någon marknad för sådana här korgar?

Gillar

Kommentarer

Magic
Magic,
Jättefina! Duktig du är 😊 missmagicscabinet.wordpress.com
SnabelA
SnabelA,
Tack så mycket 😊nouw.com/snabela
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229