Blodprover och familjemedlemmar

Har varit och lämnat lite blodprover nu på morgonen inför läkarbesöket nästa vecka. Får se då vad resultat säger då, om det är någon förändring sen blodprovet jag lämnade sist för nån vecka sen. Sist fick jag lämna tre olika prover plus ett ekg, idag behövde jag endast lämna ett provrör med blod. Känner själv att det ej har blivit nån förbättring sen sist. Så att det är bara att vänta på min dom.

Kommer dock inte träffa samma läkare synd nog. För den jag träffa var bra, får hoppas att denne är lika bra.

Annars så händer det inte så mycket idag. Ska cykla iväg till jobbet om ett tag och vara där hela eftermiddagen och kvällen. Och när jag kommer hem så har den nya familjemedlemmen anlänt. En lite raggdoll kille som blev 12 veckor nu i veckan. Han är så efterlängtad.


Är bara att hoppas att det kommer att gå bra med honom, och att gammelkatten kommer att acceptera den nya familjemedlemmen.#blodprover #raggdoll #kattunge #familjen

  • Djur
  • 70 visningar

Gillar

Kommentarer

QueenBex
QueenBex,
Så himla söööt han är😍
nouw.com/queenbex
Sara,
Men så sööööt! Eller jag har svårt att bestämma mig mellan söt och vacker när det gäller minstingen och när det gäller fammelkatten så skulle jag nog välja mellan ståtlig och vacker.
Jag håller så klart tummarna för att även nästa läkare är bra och inlyssnande!
www.onyourfeet.blogg.se
sweetwords
sweetwords,
Oh så söta de är och hoppas vi att proverna visar bra
nouw.com/sweetwords